şahin doğan
80+ Platinum
Güzel bir yemek (Mümkünse evde), anlamlı bir kitap ve güzel bir origami, kıyafet.
senin canını yerim iyi hatırlattın haaArkadaşlar selam. 14 şubatta kız arkadaşıma hediye alma konusunda kararsızım. Öğrenciyim ve bütçem taş çatlayınca 500 TL oluyor bu fiyatlara ne alabilirim ? Bir kulaklık ihiyacı var fakat sanırsam bu fiyatlara güzel bluetooth kulaklık bulamam. Fikri olan yazabilirse sevinirim
Güzel bir yemek (Mümkünse evde)
zurna misGüzel bir yemek (Mümkünse evde), anlamlı bir kitap ve güzel bir origami, kıyafet.
cebimde 70 lira vardı aliexpressde indirim var dediler gittim onla da odama 3. 5m rgb led şeritimi aldım neyse artık öpücük veririz hediye olarakdoğum gününde yaptım o dediklerini ühüü
Neyse bende param cebimde kaldı diye sevinmeye çalışayım. Her sene yalnız girenler belli etsin. Konu dışı biliyorum ama yazasım geldiArkadaşlar selam. 14 şubatta kız arkadaşıma hediye alma konusunda kararsızım. Öğrenciyim ve bütçem taş çatlayınca 500 TL oluyor bu fiyatlara ne alabilirim ? Bir kulaklık ihiyacı var fakat sanırsam bu fiyatlara güzel bluetooth kulaklık bulamam. Fikri olan yazabilirse sevinirim
Yarım ekmek kokoreçGüzel bir yemek (Mümkünse evde), anlamlı bir kitap ve güzel bir origami, kıyafet.
hayırlı olsunzurna mis
Mesaj otomatik birleştirildi:
cebimde 70 lira vardı aliexpressde indirim var dediler gittim onla da odama 3. 5m rgb led şeritimi aldım neyse artık öpücük veririz hediye olarak
adam olana çok bile hocam. ben sorsam kabul eder de ilk defa olunca içten içe bir şeyler beklerneyse artık öpücük veririz hediye olarak
bende de normalde çok üstelemeyiz de bana muhtemelen hediye olarak 2k tlik kulaklık aldı hani hiç yoktan bir şeyle gitmek lazım...adam olana çok bile hocam. ben sorsam kabul eder de ilk defa olunca içten içe bir şeyler bekler
umarım hiç yoktan kastınız 2k değerinde değildir hocam .ddbende de normalde çok üstelemeyiz de bana muhtemelen hediye olarak 2k tlik kulaklık aldı hani hiç yoktan bir şeyle gitmek lazım...
şakasına diyorum 2k benim gibileri aşar o manadayok ya yazdım ya benim bütçem maks 500 TL diye