14 şubat hediye tavsiyesi

Güzel bir yemek (Mümkünse evde), anlamlı bir kitap ve güzel bir origami, kıyafet.

Arkadaşlar selam. 14 şubatta kız arkadaşıma hediye alma konusunda kararsızım. Öğrenciyim ve bütçem taş çatlayınca 500 TL oluyor bu fiyatlara ne alabilirim ? Bir kulaklık ihiyacı var fakat sanırsam bu fiyatlara güzel bluetooth kulaklık bulamam. Fikri olan yazabilirse sevinirim :)
senin canını yerim iyi hatırlattın haa

Arkadaşlar selam. 14 şubatta kız arkadaşıma hediye alma konusunda kararsızım. Öğrenciyim ve bütçem taş çatlayınca 500 TL oluyor bu fiyatlara ne alabilirim ? Bir kulaklık ihiyacı var fakat sanırsam bu fiyatlara güzel bluetooth kulaklık bulamam. Fikri olan yazabilirse sevinirim :)
Neyse bende param cebimde kaldı diye sevinmeye çalışayım. Her sene yalnız girenler belli etsin. Konu dışı biliyorum ama yazasım geldi

zurna mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cebimde 70 lira vardı aliexpressde indirim var dediler gittim onla da odama 3. 5m rgb led şeritimi aldım neyse artık öpücük veririz hediye olarak
hayırlı olsun

adam olana çok bile hocam. ben sorsam kabul eder de ilk defa olunca içten içe bir şeyler bekler
bende de normalde çok üstelemeyiz de bana muhtemelen hediye olarak 2k tlik kulaklık aldı hani hiç yoktan bir şeyle gitmek lazım...

bende de normalde çok üstelemeyiz de bana muhtemelen hediye olarak 2k tlik kulaklık aldı hani hiç yoktan bir şeyle gitmek lazım...
umarım hiç yoktan kastınız 2k değerinde değildir hocam .dd

Geri