Neler Yeni

Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar iade edilemeyecek ve iade ürünlerde kargo ücreti artık müşteriye ait olacak

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Hayır bana aslında doğru karar geldi. Atıyorum bir elektronik ürün alıyorsun. Kutusunu falan açıyorsun. Kutu içeriği fabrikasyon bir şekilde konulmuş. Sen açıyorsun bakıyorsun. Sonra beğenmediğin için iade.

Peki açılan ürün başkasına nasıl satılacak?
Alan kişi tarafından düşünürseniz de aynı soruyu sorarsınız. Beğenmediği ürünü bu adam ne yapacak. İstemiyor kullanmak tahmin ettiği gibi değil mesela??

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Mert Çevik
olan bireysel saticiya ve firmalara olacak örnek olarak 3 tane pantolan aldım 3 farklı beden 1 oldu 2 si olmadı diğer ürünün üzerine alan kişi hasar verme ihtimali yüksek sonuçta ayipli kusurlu ürünün kargosunu satici öduyor dimi
ne göre ayıplı olarak değerdirecekse artık orasını bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan kişi tarafından düşünürseniz de aynı soruyu sorarsınız. Beğenmediği ürünü bu adam ne yapacak. İstemiyor kullanmak tahmin ettiği gibi değil mesela??
100 tane ürün alıp hosuna gidenin bırakıp diğerlerini iade edenler

bide indirimden çok ucuza ürün yasal iade süresin bitene kadar kadar biten kadar satmaya çalışanlar nedemeli eğer satamazsa idae edip parayı alacağınıda biliyor

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
100 tane ürün alıp hosuna gidenin bırakıp diğerlerini iade edenler

bide indirimden çok ucuza ürün yasal iade süresin bitene kadar kadar biten kadar satmaya çalışanlar nedemeli eğer satamazsa idae edip parayı alacağınıda biliyor
Ben kendi çıkarıma bakarım. İade edemeyeceğim bir şeyi alırsam görüp beğendiğim bir şey olması lazım. Görüp beğensem gördüğüm yerde alırım zaten internetten almanın ne gibi bi rahatlığı kalıyor böyle riskle sipariş verirsek

WhoCares

80+ Gold
piyasada somuren çok insan var özellikle telefon ve akıllı saatlerde 14 gün kullaniyor sonra iade edip farklı model aliyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
aslında karar doğru fakat kurunun yanında yaşta yandı insanlar sırf hava atmak için telefon falan alıyor 13 gün kullanıyor sonra iade ediyor benim bir tanıdığım var adam bir yıl boyunca bilgisayarları durmadan alıp iade etti ve en son bedavaya 1 yıl pc kullanmış oldu karar bence doğru

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olan bilinçli tüketiciye oldu. Fırsatçılar sayesinde alınmış karar.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz
Araştırıp alicak yapicak bisey yok. Veya vatan gibi yerlerde bakicak. O zaman açılan urun nolcak ona cevap verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,240
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom