Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Bilgisayarım Ne Kadar Eder

8 civarı
  2. feritmusaoz

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-46 26999TL

Kankam kullanım alanına göre değişir. Günlük işler ve Abdullah abinin de dediği gibi mühendislik işin güzel bir cihaz. Ama ben mühendis değilim ve 3050 ti ya o parayı vermem. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
  3. feritmusaoz

Haklısınız hocam, ama arkadaşın belirtmesi lazım. Çünkü güncel grafikli oyunları bu laptop da zor oynarsınız. Geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı : "üniversiteye geçenlerin tercih edebileceği laptoplar diye" başlıkta belirtse iyi olurmuş çünkü rdr2 gow gibi güncel oyunları oynamak isteyen bir...
  4. feritmusaoz

Neresi kaçırılmayacak bunun? 3050 ti ya o parayı vermem ben
  5. feritmusaoz

İnventus' a ne oldu ?

Şimdi eski videolara baktım da bayağı kötü sistemler toplamış. Abdullah abinin o zaman ki eleştiri videosunu görmemiştim. 1691707802 Ahlaksızlık diz boyu...
  6. feritmusaoz

İnventus' a ne oldu ?

Evet incehesap da bayağı gözden düştü fiyatları kötü bir süredir. Ama Unlost sistemi zamanında inventus bayağı hit aldı diye hatırlıyorum.
  7. feritmusaoz

İnventus' a ne oldu ?

Beyler bi ara Unlost falan sistem çıkarıyordu bayağı ünlenmişti, artık adını bile duymuyorum. Neden hiçbir youtuber anlaşma yapmıyor zamanında iyi bir kitle yakalamışlardı bence. Youtuberler olmasa adını duymayacağımız gençer gaming şuan top 10 a girdi (itopya, sinerji, incehesap, pckolik...
  8. feritmusaoz

Duzenlendi

Koskoca pckolik senin mouse paranı ne yapsın reis 2 hafta içerisinde iade edilir
  9. feritmusaoz

6700 Xt Sistem 2. El Fiyatı Nedir

Kampanyalı fiyat 300 stokla sınırlıydı
  10. feritmusaoz

Bu tablet alınır mı?

Yt de murat burçun 5k altı en iyi tabletler diye videosu var oradan bilgi alabilirsiniz hocam bilgili birisi kendisi o adama güvenerek 3 telefon aldım hiç pişman olmadım
  11. feritmusaoz

TEKNOSA MI? TRENDYOL MU?

Trendyolun kargosu daha iyi
  12. feritmusaoz

Uzun süre bilgisayar kullanımında kullanılacak gözlükler

Mavi filtreli gözlük alabilirsiniz hocam
  13. feritmusaoz

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

JSKWDPWMDLWJÖFKWMF
  14. feritmusaoz

Bir odayı soğutabilicek ürün?

Klima hiç sevmem beni çarpıyor. Sanayi tipi vantilatör alabilirsiniz mükemmeller
  15. feritmusaoz

Öneri spor salonu için ayakkabı önerisi

Hocam converse ile ağır squad veya leg presa girerseniz ayağınızın kayıp omurganızın ortadan 3 e bölünme ihtimali var nasıl rahat ediyorsunuz
  16. feritmusaoz

Dell G2723H 27 inç 240Hz Alınır mı?

Hocam ben vg247q1a kullanıyorum bayadır. Memnunum bi sorunu yok da ilerleyen safhalarda ne gibi sorunlar çıkartabilir?
  17. feritmusaoz

Direnç Bandı Önerisi

Futbolu ve miniyi bilmem ama decathlondan aldıklarımı 2 senedir fitness için kullanıyorum gayet güzeller
Top Bottom