Neler Yeni

Bir odayı soğutabilicek ürün?

Stayy

80+
Arkadaşlar klima diyeceksiniz biliyorum ama şöyle bir durum var duvara monte edilen klimalardan istemiyoruz. mobil klimalar varmış onlar mantıklı mı, kullanılabilir mi? veya vantilatör nasıl ? başka soğutan ürün yok sanırım.

şahin doğan

80+ Platinum

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Öncelikle buzlu su destekli hava vantilatörleri ve portatif klimalardan uzak dur. Eğer odanda hava sirkülasyonu yoksa o zaman normal vantilatörde çalıştırma. Mobil klimalar iş görüyor ama diğer klimalar gibi havayı dışardan almadığı aynı odadaki havayı soğuttuğu iiçin biraz boğucu bir hava yaratıyor. En iyisi duvara monte fanı dışarda olan klimadır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Vantilatör soğutmaz, sana sadece hava üfler. Mobil klimalar üstteki arkadaşın da dediği gibi boğuyor insanı. Benim eski iş yerinde vardı, kimse sevmediği için genelde kapalı tutardık. En iyisi normal klima takmak olacaktır. Bir kaç gün önce 24000 btu'lük taktırdık, eve kış geldi diyebilirim.

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monte klimalar hariç sıkıntı herhalde neyse ben bu konuyu çözmeye çalışacağım herkese teşekkürler.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar klima diyeceksiniz biliyorum ama şöyle bir durum var duvara monte edilen klimalardan istemiyoruz. mobil klimalar varmış onlar mantıklı mı, kullanılabilir mi? veya vantilatör nasıl ? başka soğutan ürün yok sanırım.
Klima hiç sevmem beni çarpıyor. Sanayi tipi vantilatör alabilirsiniz mükemmeller

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vantilatörmüş, buzluymuş mobilmiş traş bunlar. İşe yarayanlar bile uzun kullanımda insanı doğrudan hasta eder ya da genel olarak çoğu bir işe yaramaz.

Maalesef klimalar kadar kullanışlı ürün yok.

Top Bottom