Neler Yeni

Öneri spor salonu için ayakkabı önerisi

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
arkadaşlar 1500 tl civarı spor salonunda kullanabilceğim güzel rahat ayakkabı önerir misiniz. nike olabiliyorsa memnun olurum

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
converse kullanıyorum memnunum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Profesyonel derecede ağırlık kaldırmayacaksan çok da bir önemi yok. Beğendiğin giymesi rahat herhangi bir model olur.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel derecede ağırlık kaldırmayacaksan çok da bir önemi yok. Beğendiğin giymesi rahat herhangi bir model olur.
yeni yeni başlıyorum rahat olması yeter. önerdiğiniz model varsa atabilir misiniz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ayak şeklini ve numarasını bilmeden ayakkabı önerisi yapmak pek mantıklı değil. Mağazalara gidip deneyerek bulmanı tavsiye ederm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Asics'in günlük modelleri çok rahat genel olarak skechers'da da uygun bulabilirsen mantıklı

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
arkadaşlar 1500 TL civarı spor salonunda kullanabilceğim güzel rahat ayakkabı önerir misiniz. nike olabiliyorsa memnun olurum
hocam tabanın kaygan olmamasına dikkat edin onun dışında pek önemi yok leg press yaparken Allah korusun ayakabı falan kayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
converse kullanıyorum memnunum
Hocam converse ile ağır squad veya leg presa girerseniz ayağınızın kayıp omurganızın ortadan 3 e bölünme ihtimali var nasıl rahat ediyorsunuz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sadece numarayla da olmuyor ben nike'dan alpha trainer 5 aldım normal giydiğim numaradan 1 numara büyük ama ayağım taraklı olduğu için ayakkabıya sığmadı bile. Sonra Pumanın bir modelini aldım o da aynı şekilde. En sonunda mecburen gidip aldım. Yani mağazaya gidip deneyip sonra yine internetten alabilirsin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Training ayakkabılar var. Bunların tabanı düzdür. Squat vs. yaparken daha rahat olursun. Rahatlık bakımından yine koşu ayakkabısı gibidir. Öneririm.

Top Bottom