Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

trendyol e pin dolandırcılığı

10.09.2020 tarihinde Trendyol üzerinden 1780rp lik kod aldık kod bize geldiğinde çalışmadı kod kullanılmıştı desteğe yazınca sorunumuzu çözeceklerini söylediler fakat birkaç gün sonra kodun kullanıldığı göstern bir ss attılar bize fakat biz kodu falan kullanmadık resmen dolandırıldık Trendyol...
  2. fosf3ren

En Fazla 700 Tl Vr Gözlük

bence bulamassın hani bende var bir tane bmak 5 kere oynadım sonra salıdım 1590236675 pc için?
  3. fosf3ren

itopya güvenilir mi? çok şikayet var

ben bilgisetar ve tüm ekipmanlarımı itopyadan tedarik ettim kesinlikle güvenilir
  4. fosf3ren

Gaming Gecesi aldığım ürün ne zaman gelir?

İncehesap ta gaming gecesinde yoğunluk oluyor ama elerinden geleni yapralr diye düşünüyom kargocunuzun insafına kalmış
  5. fosf3ren

oyundükkanım güvenilir mi ?

bence kimsenin hakkına girmeye gerek yok
  6. fosf3ren

oyundükkanım güvenilir mi ?

güvenilmez kimse babasının hayrına 100 tlik oyunu 40 TL'ye vermez
  7. fosf3ren

webdenal güvenli mi

hani güvenli neden olmasın ama çok fark yoksa bilindik yerleri tercih et
  8. fosf3ren

sinerji güvenli mi

güvenilir bir kaç alışverişim oldu
  9. fosf3ren

Kargo sorgulatma

kanka adam ne yapsın firmaya fazldan para verip başka kargo ile gönderinmi desin
  10. fosf3ren

Kargo sorgulatma

büyü kbirihtimal ama ğeşini bırkama hergün aramya çalış kargon kaybolursada mağaza ile iletişime geç
  11. fosf3ren

Kargo sorgulatma

yurt içine tam olarak ne sorun ve sana ne deiler
  12. fosf3ren

Kargo sorgulatma

aldığın firamyının müşteri hizmetlerine ulaşıp teyit et vermişlermi diye
  13. fosf3ren

İncehesap Kargo

bir yeremi yazdı kanka
  14. fosf3ren

İncehesap Kargo

o hikayede firma adını vermiyordu nerden analdın sonradan bir yeremi yazdı bide eve herkes inasan senin sistemdi hatalı yolabilirler öyle bir hata olabilir ama bunu bilemeyiz .
  15. fosf3ren

İncehesap Kargo

kanka sen neden süreyi bu kadar takıyonki 12 sinden şiprail vermişin 3 gün oldu daha gelir eninde sonunda 1589533804 kanka konu 3 nisanda açılmış çocuk csgo oynuyordue şu an herhalde :)
  16. fosf3ren

Arkadaşlar Vatan PC Açıkmı Bilen Falan Varmı Acil

internetten oturduğun bölgedeki vatana bakabilirsin Açıkmı diye
  17. fosf3ren

İtopya koronavirüsde iyi çalışıyor mu?

tamam farklı oalabilir ama çalışma prensibleri böyle merkalnma bence kasan gelicek az sabred
  18. fosf3ren

İtopya koronavirüsde iyi çalışıyor mu?

ben geçen sene sistem v4 aldım önce erkan kartı ve kutuların olduğu koli sonra bilgisayarın olduğu koli geldi gayet memnun kalmıştım bide benim adlığım zamanda v4 yoğunluğudna dolayı 10 iş günü içerisnde kaorlanacak dediler 7. gün kargoladaılar korkma merak etme nir sıkıntı çıkmaz
  19. fosf3ren

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

monitöründe 9 tane falan öl piksel olan arkadşıın dimi 1589366089 sana katılıyorum bende pc monitör ve birkaç kere keipman aldım hiçbirnde bir sıknıtı yaşamdım ups kargo ile vutuksuz çiziksiz şapa şağlam gönderild
  20. fosf3ren

Horoz Lojistik güvenilir mi??

ilk defa duydum horoz lojiştikin hepsiburadada falan mağazalrı vardır hepsi burada üzerinden alamnı tercih ederim ama eğer yoksa bilindik yerleden al 100 lia 50 lira için değmez böyle yerler
Top Bottom