Neler Yeni

İtopya koronavirüsde iyi çalışıyor mu?

KeremK038

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
Arkadaşlar 0.6.05.2020 de bir sistem sipariş ettim ve 7 iş günü eğer 16.45 deki siparişimi iş günü sayarsak bugün saymazsak yarın kargoya vermeleri lazım ama o kadaaar çooooooook kötü yorum okudum ki itopya hakkında şimdiden pişman oldum. Ups kargoyu da biri övüyor biri gömüyor hala bilemedim şahsen. Bir yardımcı olsanız . İçime soğuk su serpseniz ya da daha da endişelendirin yeter ki düsürt olun

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Arkadaşlar 0.6.05.2020 de bir sistem sipariş ettim ve 7 iş günü eğer 16.45 deki siparişimi iş günü sayarsak bugün saymazsak yarın kargoya vermeleri lazım ama o kadaaar çooooooook kötü yorum okudum ki itopya hakkında şimdiden pişman oldum. Ups kargoyu da biri övüyor biri gömüyor hala bilemedim şahsen. Bir yardımcı olsanız . İçime soğuk su serpseniz ya da daha da endişelendirin yeter ki düsürt olun
ben geçen sene sistem v4 aldım önce erkan kartı ve kutuların olduğu koli sonra bilgisayarın olduğu koli geldi gayet memnun kalmıştım bide benim adlığım zamanda v4 yoğunluğudna dolayı 10 iş günü içerisnde kaorlanacak dediler 7. gün kargoladaılar korkma merak etme nir sıkıntı çıkmaz

KeremK038

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben geçen sene sistem v4 aldım önce erkan kartı ve kutuların olduğu koli sonra bilgisayarın olduğu koli geldi gayet memnun kalmıştım bide benim adlığım zamanda v4 yoğunluğudna dolayı 10 iş günü içerisnde kaorlanacak dediler 7. gün kargoladaılar korkma merak etme nir sıkıntı çıkmaz
teşekkürler ama fark ettiysen geçen sene ve bu sene çok farklı :D

MustA

80+
11 Mayısta AOC 24g2u monitörünü sipariş verdim 14 Mayısta kargo elime ulaştı.ölü piksel yok kargo sapasağlamdı.

CoNKeR

80+ Bronze
İtopya güvenilir bir firmadır. Şu süreçte biraz yoğunluk var, kargolarda da aynı şekilde. İtopyanın tek kötü tarafı müşteri hizmetleri, ama ürünün geleceğinden emin olabilirsin. Ürün sana ulaşacaktır, içini ferah tut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Kenan Doğan
bugün itopyadan sipariş verdiğim sipariş gelicek toplam max 8 işgününde geliyor hatalı bir şey görürsem buraya yazarım ama ups berbat aradığında açmazlar ama kargon büyük ihtimalle sapa sağlam gelir

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ben şu zamanda itopya önermiyorum çok sorun yaşıyan var..

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kasa siparişim 6-7 Günde elime ulaşmıştı. Dün siparişi iptal ettim ve Messengerdan yazdım, 1-3 İş günü içinde para iadeniz yapılacaktır dediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom