Hocam kac gunde geldiBen ince hesaptan bir hafta önce hem monitör hemde kasa aldım paketleme çok güzeldi sıkınntı olmaz güvenebilirsin.
kanka sen neden süreyi bu kadar takıyonki 12 sinden şiprail vermişin 3 gün oldu daha gelir eninde sonundaHocam kac gunde geldi
kanka konu 3 nisanda açılmış çocuk csgo oynuyordue şu an herhalde7 gün de kargoya veriliyor, iline bağlı olarak değişiyor. Geldiği zaman kargocuyu kapıda bekletip kontrol et her tarafını, eğer bir hasar varsa tutanak tutturup geri yolla.
Kanka heyacan var ayrica instagramda donanim arsivin hikayesini bi izleyin engelli bir cocuga kirik ekran yollamislar devamini izleyin instagramdankanka sen neden süreyi bu kadar takıyonki 12 sinden şiprail vermişin 3 gün oldu daha gelir eninde sonunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka konu 3 nisanda açılmış çocuk csgo oynuyordue şu an herhalde
o hikayede firma adını vermiyordu nerden analdın sonradan bir yeremi yazdı bide eve herkes inasan senin sistemdi hatalı yolabilirler öyle bir hata olabilir ama bunu bilemeyiz .Kanka heyacan var ayrica instagramda donanim arsivin hikayesini bi izleyin engelli bir cocuga kirik ekran yollamislar devamini izleyin instagramdan
Kanka ya itopya ya İncehesap 2 sinden biriymiso hikayede firma adını vermiyordu nerden analdın sonradan bir yeremi yazdı bide eve herkes inasan senin sistemdi hatalı yolabilirler öyle bir hata olabilir ama bunu bilemeyiz .
bir yeremi yazdı kankaKanka ya itopya ya İncehesap 2 sinden biriymis
Kanka youtubede yorumlarda demisler itopya veya ince hasap sadece 2 siyle ortakmis bu ikisinden biri diyorlarbir yeremi yazdı kanka
Bayağı geç bir cevap olucak ama kendisi zaten çalıştığım firmalardan biri değil dedi. Ve hem inceye hem de itopyaya kasa yapıyor. Bu arada ben de aldım pc 1hafta geçti daha montaj asamasına gelmedi, hadi hayırlısı. (İnsan demonte gönderme seçeneği koyar be!)Kanka youtubede yorumlarda demisler itopya veya ince hasap sadece 2 siyle ortakmis bu ikisinden biri diyorlar