Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

Bime gelen ps5 alınır mı?

Gürcistana kimlikle giriş var. Arkadaşların dediği gerçekten mantıklı
  2. ichbinstolz

Bu Powerbank iyi midir

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKSM69ZH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NK83PES39ZJ2VPR6Z387 Hocam 130 lira daha çıkabilirseniz bunu önerebilirim size. Ben kullanıyorum çok memnunum kendinden kablolu olmasıyla kablo taşımak zorunda kalmamak büyük avantaj sağlıyor
  3. ichbinstolz

Sebepsiz yere siparişim iptal edildi

Bu site tamamen bir fiyasko öyle görünüyor. İlk Donanımarşivi f/p sistemindeki skandallarından sonra hala devam ediyorlar böyle saçmalıklara. Kim bilir belki D/A fp sisteminden önce de yapıyor olabilirler. Uzak durulması lazım bana göre bu kadar itibarsızlık pes yani
  4. ichbinstolz

Bot önerilerinize ihtiyacım var

https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-gibson---025m0109-siyahbot-p-AYKHARM201400241?magaza=Boyner&isFashion=true&url_src=and-product-detail Bot denince akla gelen ilk markalardandır Harley Davidson. Pişman olmazsınız hocam öneririm
  5. ichbinstolz

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Bana pek güven vermiyordu site zaten. İnsanları mağdur ederek fikrimde yanılmadığımı gördüm. Keşke Abdullah abi başka bir yer ile yapsaydı anlaşmayı
  6. ichbinstolz

SAHİBİNDEN MESAJIM YÜZÜNDEN DAVA YER MİYİM

Kardeş gerek yok böyle şeylere. Alacaksan insan gibi fiyatta pazarlık olup olmadığını sor bütçene fazla gelirse kalsın teşekkürler de geç. Adamın malı istersen 50 bin lira yazar. Aramak fazla ben olsam uğraşmazdım ama adam hayırdır dese sana haklı yani
  7. ichbinstolz

Orjinal Aston Villa forması nerden alabilirim?

Footytiento hakkında bir bilgim yok. Nortage nin ürünleri yurt dışından geliyor diye biliyorum. Adidas mağazalarında satılan manu vs gibi takım formaları 1500 civarı yanlış bilmiyorsam zaten. Yurtdışından gelen ürünler için 899 tl normal gibi biraz kura göre. Instagram sayfasından da ürünlerine...
  8. ichbinstolz

Orjinal Aston Villa forması nerden alabilirim?

Northage ve 8numara ya bir bak derim. Yurtdışındsn geliyor ürünleri. Birebir orjinal mi bilmiyorum ama baya kaliteli ürünlere benziyor zaten fiyatlarından anlarsın 😅
  9. ichbinstolz

Tebilon adlı siteden pc alınır mı?

Alınır diye düşünüyorum. Pc Hocası orayla anlaşmalı bir f/p sistem videosu yapmıştı bir iki günde stok tükenmişti. Tebilon hakkında olumsuz bir yorum gördüğümü hatırlamıyorum
  10. ichbinstolz

Amazon siparişimin teslimat adresi: asdasfasfasdfsdafa

Şanssızmışsın dostum. Başka bir satıcı olsaydı ulaşma ihtimalin vardı internetten araştırıp felan. Hepsiburada trendyol vs gibi yerlerden ürün aldığımda bi akslik bişey olduğu zaman çok yaptım bu söylediğimi. Yukarıdaki arkadaşlarınızın da söylediği gibi biraz akıl mantık varsa illaki sizi...
  11. ichbinstolz

Amazon siparişimin teslimat adresi: asdasfasfasdfsdafa

Amazondan ürünü hangi satıcıdan aldıysanız internetten satıcıyı araştırın telefon numarasını illaki bulursunuz. Arayın durumu izah edin doğru adresinizi verin onlar o şekilde gönderir diye düşünüyorum
Top Bottom