Neler Yeni

Amazon siparişimin teslimat adresi: asdasfasfasdfsdafa

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Arkadaşlar Amazon'a kayıt olurken rastgele asdasdasasdasd yazmıştım. Siparişi verdikten sonra fark edip yeni bir adres olusturdum, dogru adresı gırdım, varsayılan adres olarak ayarladım.
Ancak mevcut sıparısımın teslımat adresı degısmıyordu. Canlı destege yazdım yapabılcegımız bısey yok dıyorlar. Kargo firmasına yazarsınız diyorlar. Sadece posta kodu doğru adresteki, geri kalan her şey asfasfafadfsdafadfada.
Normalde iptal ederdim ama indirim kuponu kullandım. Sizce ne olur benim paket? Kargo firmasını mı arayayım paket onlara verilince?
şehrine gelirse seni ararlar eğer numaran doğru ise büyük ihtimal veya kendin ara şubeden teslim alıcam de gidip al

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kargo dağıtıma çıkmadan değişim yapabilirsin kargo takip linkinden.

kiory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza
Knk posta kodun doğruysa o ilçenin dağıtım firmalarından birinin yerine gidecek en kötü gidip oradan teslim alırsın dert etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Amazondan ürünü hangi satıcıdan aldıysanız internetten satıcıyı araştırın telefon numarasını illaki bulursunuz. Arayın durumu izah edin doğru adresinizi verin onlar o şekilde gönderir diye düşünüyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
Abdullah Aydoğdu
Amazondan ürünü hangi satıcıdan aldıysanız internetten satıcıyı araştırın telefon numarasını illaki bulursunuz. Arayın durumu izah edin doğru adresinizi verin onlar o şekilde gönderir diye düşünüyorum
Satan ve kargolayan Amazon'un kendisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Satan ve kargolayan Amazon'un kendisi.
Şanssızmışsın dostum. Başka bir satıcı olsaydı ulaşma ihtimalin vardı internetten araştırıp felan. Hepsiburada trendyol vs gibi yerlerden ürün aldığımda bi akslik bişey olduğu zaman çok yaptım bu söylediğimi. Yukarıdaki arkadaşlarınızın da söylediği gibi biraz akıl mantık varsa illaki sizi ararlar kimse ahddjjddj random bir yere kargo göndermez yani. Teyid için arayacaklarını düşünüyorum

Top Bottom