Arama sonuçları: *

1. me1ster

Papara ile ödeme alabileceğimiz 2.el satış sitesi ?

karşı taraf satamıyor diye dedim
  2. me1ster

Papara ile ödeme alabileceğimiz 2.el satış sitesi ?

arkadaşlar sahibinden param güvende dolap tarzı yerler ödeme almak icin iban istiyor mesela birinden bir ürün alacağım kırklarelinde paparası varmış sadece aracı olmadan yapamayacağımızı söyledi diğer sistemleri de kullanamıyor nasıl bi çözüm üretebiliriz
  3. me1ster

FIFA 23 EA PLAY İNDİRİMİYLE ALMA

Arkadaşlar sanırsam 279tllik indirimden de indirimli alınabiliyormuş oyun ea play alırsak. sorun şu ki steam de ayın 13 üne kadar zaten ea play üyesiyim hiç bir şekilde indirimi beceremedim ama star wars ve battlefieldda ea play indirimi uygulandı yardım ederseniz sevinirim eğer 279tlnin altına...
  4. me1ster

BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

bu nasıl bir konudur içeriği nedir dümdüz konu açmışsın arkadaş şu dmnize bakıp forum kurallarını okuyun bari gereksiz meşgul etmeyin sıcak fırsatlar kanalında az buçuk her indirim var
  5. me1ster

Asus cashback yapmadı

approved onaylandı demek bi desteğe ulaşın isterseniz
  6. me1ster

İtemsatıştan Valorant Hesap almak.

en mantıklısı gamesatıs bence 4-5 tane aldım bi sıkıntı cıkmadı ayrıca reklam olmasın ama arıyorsan da ikinci elde hesabım var ilgini çekerse
  7. me1ster

🔥İndirim Rtx 2060 ventus 3300 TL ???

2.el ürünleri sıcak fırsat diye atmasanız ?
  8. me1ster

350w güç kaynağı fazlalıktan satıyorum

ikinci el bölümüne ekle
  9. me1ster

kargom ne zaman gelir

cevap yazarken kargo geldi mesajı bende gözükmüyordu🥱🥱🥱🥱
  10. me1ster

kargom ne zaman gelir

söyle seylerle forumu doldurmak yerine açıklamada yazdığınız her şeyi harfi harfine müsteri temsilcisine anlatın, hepimizden bilgili onlar zaten
  11. me1ster

ürün nasıl kargolanır?

ben hiç takılmıyorum ya 40-50tl ye koyuyorum ürünmüş gibi açıklama yazıyorum teklifle satıyorum, hem teklif hem de kargo bedava sattığımdan ötürü dolap club puanı topluyoum 15-20tl kupon alabiliyom bedavaya
  12. me1ster

ürün nasıl kargolanır?

hocam legal değil ama ben arkadas akraba falan dolaptan kargoluyorum ona kargo ürününü 20tl fiyat kargo bedava yapıyorum karşı taraf 20 ödüyor bana kargoyu kestiği için 0tl geçiyor kodu kargocuya gösterip veriyorum
  13. me1ster

Net Kargo Nasil Bi̇r Şi̇rket

kötü firma
  14. me1ster

EFS Teknoloji / trendyol dolandırıcılığı

hb gerçekten fena iyi firma ya tabii ki arada mağduriyetler olur ama en azndan çözüyorlar. ben kasa işlemci vb bi ton teknolojik alet aldım bir sıkıntı yaşamadım ne satıcısı hb olan ürünlerden, ne de farklı satıcılardan.
  15. me1ster

G213 klavye fiyatları uçmuş

ikinci el temizleri 250-400 arasına alınır görüyorum da zaten. bu fiyatlara hiç gerek yok.
  16. me1ster

10 bin liraya kadar 4k veya 1080p full hd smart rv önerisi yapabilir misiniz?

https://www.trendyol.com/pd/philips/43pus8007-62-108-cm-43-4k-uhd-led-android-3-tarafli-ambilight-tv-p-371314411?boutiqueId=61&merchantId=107870 10.000tl 43"...
  17. me1ster

İnternetten alışveriş yapılır mı ?

hocam 45klık alısverisin var sistem niye öyle acaba sorumu mazur görün :oops:
  18. me1ster

Satış sitelerinde dopingler yalan mı ?

adamın en fazla ineceği fiyat 20k olur dostum kamera klavye mouse monitör en kaba hesap 5-6kdan aşağı tutmayacak zaten bence gayet uygun
  19. me1ster

Satış sitelerinde dopingler yalan mı ?

Ürününü dolap'a yüklemeni tavsiye ederim 200tl komisyon alacaktır senden ama sen de ona göre fiyatını yükseltirsin veya havale ile satıp dolap üzerinden ürünü 20-25tl ye satıp en büyük kargo da 25tl karşı tarafa 50tl ye uygulama üzerinden satıp kargolayabilirsin.
Top Bottom