hocam legal değil ama ben arkadas akraba falan dolaptan kargoluyorum ona kargo ürününü 20tl fiyat kargo bedava yapıyorum karşı taraf 20 ödüyor bana kargoyu kestiği için 0tl geçiyor kodu kargocuya gösterip veriyorumarkadaşıma bir şey kargolayacağım koliyi baloncuklu şeyi ya da adres kağıdını benim mi hazırlamam gerekir yoksa kargoda hallediyorlar? nasıl işliyor bu süreç
arkadaşıma bir şey kargolayacağım koliyi baloncuklu şeyi ya da adres kağıdını benim mi hazırlamam gerekir yoksa kargoda hallediyorlar? nasıl işliyor bu süreç
Arkadaşın dediği yöntemi yap,ne kargolayacaksan biraz sar kartonla falan sonra ver onlar ayarlıyor.Ekstra olarak havalı poşet vs ekleme yapmazlar sadece git gel işleri hallederler.hocam legal değil ama ben arkadas akraba falan dolaptan kargoluyorum ona kargo ürününü 20tl fiyat kargo bedava yapıyorum karşı taraf 20 ödüyor bana kargoyu kestiği için 0tl geçiyor kodu kargocuya gösterip veriyorum
hocam ben ondan daha çok paketleme kısmını sormuştumhocam legal değil ama ben arkadas akraba falan dolaptan kargoluyorum ona kargo ürününü 20tl fiyat kargo bedava yapıyorum karşı taraf 20 ödüyor bana kargoyu kestiği için 0tl geçiyor kodu kargocuya gösterip veriyorum
beni o işten banladılar ya çok ypatım galiba DDhocam legal değil ama ben arkadas akraba falan dolaptan kargoluyorum ona kargo ürününü 20tl fiyat kargo bedava yapıyorum karşı taraf 20 ödüyor bana kargoyu kestiği için 0tl geçiyor kodu kargocuya gösterip veriyorum
ben hiç takılmıyorum ya 40-50tl ye koyuyorum ürünmüş gibi açıklama yazıyorum teklifle satıyorum, hem teklif hem de kargo bedava sattığımdan ötürü dolap club puanı topluyoum 15-20tl kupon alabiliyom bedavayabeni o işten banladılar ya çok ypatım galiba DD