Neler Yeni

yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon eğitimi ne zaman başlar?

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
biraz önce adamları arayıp konuştum. bana en erken 14-15 eylülde girebileceğimi söyledi. eğitimin üzerinden 6 iş günü geçmeden sınava almıyorlarmış ve sistemde benim eğitimim 24 ağustosta bitiyormuş. 24 ağustosa en yakın sınav tarihimde 14-15 eylüldeymiş. ne yapabilirim bir fikrin var mı yani okullar 11-12si gibi açılsa dosya yanacak gibi
Büyük ihtimalle kursunun kontenjanları doldu yakın sınavlar için . yapabileceğin bir şey yok gibi ama dosyan yanmaz merak etme sadece biraz zahmetli olur üniye gidince sınav için dönersin zaten haftasonu oluyor sınavlar

hamzaersoy

80+ Bronze
Büyük ihtimalle kursunun kontenjanları doldu yakın sınavlar için . yapabileceğin bir şey yok gibi ama dosyan yanmaz merak etme sadece biraz zahmetli olur üniye gidince sınav için dönersin zaten haftasonu oluyor sınavlar
mesafe 12 saat olacak. okullar açıldıktan 2 gün sonra günübirlik şekilde burada sınava gelip geri dönmek beni çok korkutuyor şuan. aklına gelen başka bir fikir var mı

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
mesafe 12 saat olacak. okullar açıldıktan 2 gün sonra günübirlik şekilde burada sınava gelip geri dönmek beni çok korkutuyor şuan. aklına gelen başka bir fikir var mı
Valla yok gibi benimde sınavım varya 17-18inde kalırsam bende senin durumuna düşüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom