Kanka foruma yazacağına ilk müş hzmtlerini arasana onlar bizden daha çok yardimci olur sanakargo geldi beyler
söyle seylerle forumu doldurmak yerine açıklamada yazdığınız her şeyi harfi harfine müsteri temsilcisine anlatın, hepimizden bilgili onlar zatenuygulamadan(yurtiçi kargonun uygulaması) gözüktüğü uzere 11:02 de dağitima cikmisti ama saat 5bucukta boyle bi bildirim aldim kargom ne zaman teslim edilir benim 2 saat gecti gelen giden olmayınca bende foruma sorayim dedim
Alıntıyı görüntüle
Kanka foruma yazacağına ilk müş hzmtlerini arasana onlar bizden daha çok yardimci olur sana
önce konuyu açmış sonra kargo geldi beyler yazmışsöyle seylerle forumu doldurmak yerine açıklamada yazdığınız her şeyi harfi harfine müsteri temsilcisine anlatın, hepimizden bilgili onlar zaten
Sizde cevap yazmadan bi konuyu okuyun derim.söyle seylerle forumu doldurmak yerine açıklamada yazdığınız her şeyi harfi harfine müsteri temsilcisine anlatın, hepimizden bilgili onlar zaten
cevap yazarken kargo geldi mesajı bende gözükmüyorduSizde cevap yazmadan bi konuyu okuyun derim.