İncehesaptan aldığım ürün yurtiçi kargo ile ne zaman gelir

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
12,383
3 ağustosta sipariş ettiğim ürün yurtiçi kargo ile gelecekti tahmini teslim günü 7 ağustos idi
Gelmedi incehesapın sitesinde kargoya verildi diyor kargo takip bölümünde transfer aşamasında diyor ürün ne zaman gelir müşteri hizmetleri açmıyor yurtiçi kargonun

Konu başlığının "Yurtiçi kargo ile ürünüm ne zaman gelir" olması daha mantıklı çünkü incehesap ile uzaktan yakından alakası yok konunun. Transfer aşamasına ne zaman geçti ve hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
Ek: Ürünün kargo durumuna incehesap'tan değil Yurtiçi Kargo'dan bakın.

Konu başlığının "Yurtiçi kargo ile ürünüm ne zaman gelir" olması daha mantıklı çünkü incehesap ile uzaktan yakından alakası yok konunun. Transfer aşamasına ne zaman geçti ve hangi ilde ikamet ediyorsunuz?
Ek: Ürünün kargo durumuna incehesap'tan değil Yurtiçi Kargo'dan bakın.
Yutiçi kargodon bakıyorum zaten mersinde ikamet ediyorum perşembeden beri transfer aşamasında gösteriyor başlığı düzelttim teşekkürler

Yutiçi kargodon bakıyorum zaten mersinde ikamet ediyorum perşembeden beri transfer aşamasında gösteriyor başlığı düzelttim teşekkürler
Pandemi dolayısıyla birazcık geç işlem yapıyorlar. Tahminim pazartesi günü dağıtıma çıkar.

Ben monitör almıştım İnceHesap'dan.
Kargoya verildikten, 2 gün sonra elime ulaştı.
Aras Kargo ile mesai saatleri dışında özel araba ile geldi.
Dün 711 sipariş ettim bakalım.

Geri