Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

Yardım Kahve makinesi ve aletleri neler alınmalıdır ?

hocam eğer bütçeniz varsa la marzocco (çok pahalı) delonghi (uygun ve kalitesi yerinde) vosco (kaliteli ve uygun) bu markalara bakabilirsiniz diğer söylediğim malzemeler kutudan çıkıyor mu bilmiyorum ama picherler ortalama 300-400 internetten alabilirsiniz yada oturduğunuz şehirde züccaciye...
  2. mrselcuk81

hocam hoşuna gidiyo kimisinin benim de öyle mesela keyifli oluyo
  3. mrselcuk81

hocam bence karaca olan alınabilir çünkü diğerini alınca yanına öğütü falan da lamnız lazım italyan olan illaki daha kalitelidir ama çok fark ediceğini düşünmüyorum baristalık ta yaptım o yüzden lazım olucak şeyler kutuda çıkmıyosa temper ve picher ayrıca damak tadınıza göre çikolata karamel...
  4. mrselcuk81

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

hiç yemezseniz sokakta çoluğa çocuğa veirisiniz 130 tl ye dürüm kalmadı
  5. mrselcuk81

❌İndirim Bitti! Asus Vivobook 16x - i5-12450H RTX3050 - 20.223 TL

tamamdır hocam peki genel olarak bu model alınır mı 21k ya falan da var mimarlık 1. sınıfım 2. dönem pc derslerimiz başlıyo min 3050 ekran kartı bişey almak istiyorum soğutması falan iyi midir? oyun falan olarak max gta 5 oynarım
  6. mrselcuk81

❌İndirim Bitti! Asus Vivobook 16x - i5-12450H RTX3050 - 20.223 TL

hocam alınır mı ona göre sipariş geçicem yenilenmiş olması kötğ mü
  7. mrselcuk81

Yardım Vatan bilgisayar sitesinden alisveris yapilirmi ? Veya yapan varmi?

hocam vatandan bahsediyosun tabii ki bulabilirsin
  8. mrselcuk81

Yardım Bu İnstagram sayfası güvenilir mi? (Ayakkabı)

hocam bence böyle sitelerden ayakkabı almayın ithal falan diyolar ama sonuçta çakma
  9. mrselcuk81

amazon kargo gelmedi

geçen gün forumda gördüğüm jack jones tişörtü aldım prime ile 149.99 tl ye geldi ürün çarşamba günü bana teslim edildi olarak gözüküyordu ama gelmedi talep açtım cumaya kadar açamassınız dedi bu gün açtım araştırılıcak dendi para iadesi mi yapılır ürün mü gelir diye sordum (ürünü istiyorum...
  10. mrselcuk81

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın türk milletinin nerdeyse hepsinde var bu hasetlik
  11. mrselcuk81

Dolandırılıyor olabilirmiyim

sebep 1698071143 neler onlar anlamadım tam
  12. mrselcuk81

hocam tıkladım ama kart falan boşaltma olmadı eminmisin 1698070911 umarım öyledir birisi kart boşaltıyolar diyor
  13. mrselcuk81

Ne 1698068369 Hocam girdim baktım ama hiç bir bilgi girmedim
  14. mrselcuk81

Sadece siteye girdim biley indirmedim hiç bir bilgimi girmedim
  15. mrselcuk81

Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu 1698068189 Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu 1698068216 Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu 1698068259 Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt...
  16. mrselcuk81

Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok...
  17. mrselcuk81

cs:go prime alıcam site önerisi lütfen

hocam gruplar hangileri oluyo 1693686897 hocam site derken hediye atanlar oluyo ya belli bi yüzde karşılığında onu diyorum
  18. mrselcuk81

cs:go prime alıcam site önerisi lütfen

beyler sa yasak mı bilmiyorum ama steamden cs alıcam 400 tl veresim yok bakiyesi olan hediye atsa ne kadara atar yada bunu yapan siteler var mı önerirseniz sevinirim 1693685219 site önerisi de olur 1693686316 kendi hesabıma istiyorum farklı bi hesaba istemiyorum
Top Bottom