ConquerorXIV
80+ Gold
tabi ki buBu mu yoksa Huawei MateBook D16 mı?
Bunu nasıl 16 gb ram yaparız hocam ya 8gb çok aztabi ki bu
nasıl yenilenmiş cidden miYenilenmiş ürün olduğunu belirtin lütfen satıcıya sordum özellikle
Evet ptt avm deki ilanında da yazıyor bu Satıcı srfsizin önde gidennasıl yenilenmiş cidden mi
evet, refurbısed yazıyorEvet ptt avm deki ilanında da yazıyor bu Satıcı srfsizin önde giden
alma ne olduğu belli değilhocam alınır mı ona göre sipariş geçicem yenilenmiş olması kötğ mü
tamamdır hocam peki genel olarak bu model alınır mı 21k ya falan da var mimarlık 1. sınıfım 2. dönem pc derslerimiz başlıyo min 3050 ekran kartı bişey almak istiyorum soğutması falan iyi midir? oyun falan olarak max gta 5 oynarımalma ne olduğu belli değil
2.el öneririmtamamdır hocam peki genel olarak bu model alınır mı 21k ya falan da var mimarlık 1. sınıfım 2. dönem pc derslerimiz başlıyo min 3050 ekran kartı bişey almak istiyorum soğutması falan iyi midir? oyun falan olarak max gta 5 oynarım
He ya çakal n11 de de sıfır olarak gözüküyor özellikle sordum bende ne değişmiş belli değilevet, refurbısed yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
akıllıya bak yenilenmiş yazmıyorda ingilizcesini yazıyor bilmeyene çakacak ya aklı sıra
Mesaj otomatik birleştirildi:
pazaramada hiç böyle bir açıklma yok ama