Dolandırılıyor olabilirmiyim

Reaksiyon skoru
99
Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok
Post automatically merged:

Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok
FAFDAB4C-B066-4EFF-BBA5-EAD72AFDC4F2.jpeg

Ekler

• B19672DD-CDB8-4AFA-87C2-3BDFA001C073.jpeg
    B19672DD-CDB8-4AFA-87C2-3BDFA001C073.jpeg
    314.4 KB · Hit: 150
öyle bi numara ve link yok sakın tıklama. o numara yurtdışı hintli numaralarından.

Alıntıyı görüntüle
sahte site sakın hiçbirşey yapma bir şey indirmemiştir umarım dolandırıcı siteler

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle dolandırıcılık. Yurtiçi kargo neden +220'li numaradan yazsın ve neden "PTT" sitesine yönlendirsin ki? :D.

Alıntıyı görüntüle
[silindi]

Son düzenleme:
Aynı mesaj geçen gün bana da geldi. Hatta kargomu teslim alamadığım bir günde geldi. 220 zaten Gambiya'ya ait alan kodu. Linki incelerseniz linkin sahte olduğu fazlasıyla belli. Arama motorlarında +220 diye arama yaparsanız sizin gibi pek çok kişiye bu mesajın gittiğini görebeilirsiniz.

öyle bi numara ve link yok sakın tıklama. o numara yurtdışı hintli numaralarından.
Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu

Sözleşmeyi kabul etme şişeye otururlar seni
Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu

Aynı mesaj geçen gün bana da geldi. Hatta kargomu teslim alamadığım bir günde geldi. 220 zaten Gambiya'ya ait alan kodu. Linki incelerseniz linkin sahte olduğu fazlasıyla belli. Arama motorlarında +220 diye arama yaparsanız sizin gibi pek çok kişiye bu mesajın gittiğini görebeilirsiniz.
Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu

Kesinlikle dolandırıcılık. Yurtiçi kargo neden +220'li numaradan yazsın ve neden "PTT" sitesine yönlendirsin ki? :D.
Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu

Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu

Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu

Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu

Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu
Linke girince sorun olmaz girip birşeylerini yazarsan sorun olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri