Neler Yeni

Dolandırılıyor olabilirmiyim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu

Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu

Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu
Ben linke tıklamadım çünkü dolandırıcı olduklarını biliyordum. Linke tıklasanız bile herhangi bir bilgi paylaşmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sana gelen mesaj normal bir dolandırıcılık mesajı kargo ile ürün aldıgın için gelmedi sadece şans eseri alışverişin ve mesaj tesadüf gelmiş aynı anda. Son zamanlarda bu mesaj herkese gidiyor tıklarsan direk kart boşalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ahmet yılmaz
Sana gelen mesaj normal bir dolandırıcılık mesajı kargo ile ürün aldıgın için gelmedi sadece şans eseri alışverişin ve mesaj tesadüf gelmiş aynı anda. Son zamanlarda bu mesaj herkese gidiyor tıklarsan direk kart boşalıyor.
hocam tıkladım ama kart falan boşaltma olmadı eminmisin

Ben linke tıklamadım çünkü dolandırıcı olduklarını biliyordum. Linke tıklasanız bile herhangi bir bilgi paylaşmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum.
umarım öyledir birisi kart boşaltıyolar diyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu
Muhtemelen olmaz da böyle bir şeyle karşılaşmışken sahte ile gerçek SMS'leri ayırt etme metotlarını size yazılan cevaplardan öğrenin.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok

Alıntıyı görüntüle
Dolandırıcı numara bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
abuzittin
buraya konu açtığına göre bugün olmasa da bi ara dolandırılacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
94