Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

gaming gen tr güvenilir mi

Gece ML240L V2 sıvı soğutma aldım ertesi günü öğlen beni çağırdılar gittim aldım. Gayet temiz güvenilir hatta geçen gittiğimde karşıma Mesut Çevik ile Eastergamers çıktı video çekmek için sohbet ediyorlardı . Büyük temiz sade mekan. Marka marka standları olması ayrı cabası . Ayrıca piyasanın...
  2. sezerbey98

"Bizde hesaplı" güvenilir mi?

Ryzen 7 7700 nedense her yerde 7000₺ ama kendilerinde 6000₺ . Site güvenli ama etiket hatası mıdır nedir çözemedim
  3. sezerbey98

"Bizde hesaplı" güvenilir mi?

Hocam sonuç nedir
  4. sezerbey98

Bilendenal Kingstone 16GB DDR5 6000mhz ram alışverişi deneyimim - Günü gününe

Bilendenal sitesinin ismini cismini kolayca duymadım. En güvenilir kaynak 6-7 yıl önceki videolar sanırım . Yine de sitenin güvenli olup olmadığo konusunda güncel net bir deneyim yoktu . Ben de aşama aşama sizlere deneyimlerimi aktaracağım Aldığım ürün : Kingstone Fury RGB 16GB DDR5 6000 Mhz...
  5. sezerbey98

Sahibinden paramgüvende güvenilir mi?

Alıcı için güvenli , satıcı için riskli. Alıcı iade bile edebilir keyfine göre hatta bozup iade edebiliyor , satıcı ise bu iadeyi onaylamak zorunda olabiliyor eğer kanıtlayamazsa
  6. sezerbey98

🔥 Bu geceden itibaren benzine büyük zam geliyor!

Gazına zam tüpüne zam zamoğlu zam e hani bize AMD
  7. sezerbey98

🔥İndirim ⬇️Technopat RX 6800 Sistem⬇️

Şu fiyata RTX 3070 sistem vardı sanırım Jahrein sistemiydi itopyada. Muhtemelen onu tercih ederdim 6800 yerine. Evet RX 6800 bir tık daha iyi fakat DLSS 2.0'ın daha geniş oyun kütüphanesinde varolması ve de Ray Tracingin artık yeni oyunlarda daha etkili kullanılmasıyla eminim RT DLSS...
  8. sezerbey98

DA-V6 Fırsatçıları İş başında

1000 TL kazanınca ağa oldum meyler :cool:
  9. sezerbey98

Dünden beri neden anti-fırsatçı konumda zırlayarak ağladığını anladım. Meğer sen de al-satçıymışsın. Zort
  10. sezerbey98

1000 TL için bunu yaptıysan helal . Tamam 1000 TL az para ama 14 bine satanlar var utanmadan
  11. sezerbey98

Aman hocam linç yiyecen böyle konu açma. Dün açtım linç yedim . Bu forumda fırsatçılar daha çok savunuluyor :D 1667943606 Alınmaz bu arada. RX 6600 sistemler var bu fiyata
  12. sezerbey98

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

Ne kuduruyon çocuk Sonunda seviyeli saygılı ve amacı dalga geçmek yerine fikrini güzelce ifade edip çok yönlü düşünen birini gördüm rahatladım . Ah ah sorun aslında karaborsacılardan çok senin gibi olmak yerine milletle dalga geçip laf atmaya çalışan seviyesiz terbiyesiz kitlede … eyvallah...
  13. sezerbey98

Bak bu mantıklı cevap çünkü ekran kartının ayrı yollandığını kimse söylemedi bana çünkü hazır sistem satın almadım internetten kargolu. Bu doğru
  14. sezerbey98

O zaman kimse burada ağlamasın " Eğğğ 9500 TL sistem sarı sitede 13000 TL böyle olmaz karaborsacılar pis kaka eğğ " yapılmasın gerçi böyle düşünüp 2021 yılında " Ekran kartları karaborsada miningçiler kapıyor bize kart kalmadı " diyerek itiraz edenler de var . Keşke karaborsacıları bir gün de...
  15. sezerbey98

Yahu 300 örnek hocam örnek 300 olmayabilir 3000 olabilir 500 olabilir. Ben bunu kastetmedim. Benim kastettiğim şey her yerden aldığın gibi burdan da sistemi faturayı alıcan oynayacan . Sadece satana kadar yüzüne bakmayı dolaba fırlatıp attığın kutular bir süre olmayacak Neyse diyebileceğim...
  16. sezerbey98

tamamdir yetin elindekilerle ne diyeyim diyecek bir şey yok
  17. sezerbey98

Firma sadece cebine baktıkça senin gibi toksik hareketler sergileyen de millete laf atma çabasında oldukçta bırak sistemi karaborsa konusunda herkes alır başını gider zaten. En iyisi kendi halini düşünmek :D milletin derdi beni niye gerdiyse
  18. sezerbey98

Yahu senin paranın sistemde bekletilme olayı ne aga iki saattir sen de ne saçmaladın yok param bekletiliyor yok şu oluyor yok bu oluyor . Sana ürünü veriyorlar faturayı veriyorlar. Altı üstü dolabın üstüne fırlatıp attığın kutuları 1-2 ay almayacaksın. Ya 2niz de al-satçısınız yada anlama...
Top Bottom