Neler Yeni

DA-V6 Fırsatçıları İş başında

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Dayı biz 10 dan veriok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kör tuttuğunu topal yakaladığını

Dünden beri neden anti-fırsatçı konumda zırlayarak ağladığını anladım. Meğer sen de al-satçıymışsın. Zort

Kanka uçuk fiyat çeken zaten keyfekeder satılık diyen tipler onlar sittin sene satamaz

Sorun şu mal yok müşteri hazır

Bide piyasayı yüksekten insanlar adama diyorum ben 10 dan anlaştım 500 fazla vereyim 10.5 a bana sar abi diyor
Yanlış anlama bende onlardandim tabi çok ucundan sonra yanlış bir karar olduğunu anladım @Kürşat Kütükçü dostum sayesinde en mantıklı olan 1000 TL kaar Max 1500 fazlası yersiz olur ve bende keza artık Kürşat reis gibi satış yapıyorum her 2 tarafta mutlu ayrılıyor bende mutlu oluyorum oda :)

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Adam diyor du 9.5 dan alayım kaçtane varsa sistemleri yeniliyorum diye

Yanlış anlama bende onlardandim tabi çok ucundan sonra yanlış bir karar olduğunu anladım @Kürşat Kütükçü dostum sayesinde en mantıklı olan 1000 TL kaar Max 1500 fazlası yersiz olur ve bende keza artık Kürşat reis gibi satış yapıyorum her 2 tarafta mutlu ayrılıyor bende mutlu oluyorum oda :)
Kanka yanlış anlama da adamin biri vardı 18 e aldığı pch sistemi 30 dan koymuştu onlar gibi değilsindir umarım

kırmızışarapp

80+ Silver
Alanlar ederinin gene altında satıyor buna ne demeli peki?
Çoluk çocuk şurada parasını biriktire biriktire bir şeyler almaya çalışıyor. Millet kar peşinde. Azıcık küçük arkadaşları düşünün. Herkesin on binlerce lirası yok :D . Gidip 1k kar yaparsın vs. anlarımda 14k nedir ya ? Abartı ve fırsatçılık kokan iğrenç ilanlar bence. RTX 3060'lı sistemler 14k arkadaş ne yaptın ? Umarım yakında buna bir yol bulunur abi @Abdullah Hacıgül . Almak isteyip ihtiyacı olup alamayan çok kişi var. Daha öncede bu durumu kendim bizzat yaşadım. Gerçekten sıkıcı bir durum. Gözlemlerimce son günlerde daha da artmış durumda. Şu durumdaki bir ülkede kendimizi oyunla onla bunla eğlendirmeyi hayal edip durur olduk. Bu sistemlerin ihtiyacı olanlar için çıkartıldığına inancımı yitirmek üzereyim. Siteye girip almakta saçma geliyor. Çünkü siteler sürekli çöküyor. Çekiliş yapıp indirimli dağıtsan. Daha çok ihtiyacı olana gider bence. Benim fikrim bu. Saygı duyan olur olmayan olur bilemem.

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail
Aslında fazla linçide hak ediyorsun serbest piyasa kimse kimsenin işine karışamaz ne fiyat koyduğuna karışamaz zaten satamayinca illa düşecek sizdeki sorun ise şu sistem sıcağı sıcağına ilana zaten pahalı konulur ilerleyen zamanlarda satılmaz ise fiyatı düşer merak etmeyin sabırlı olmanız gerek oda maalesef bizim millete yok :)
Haklısın valla kardeşim ;Bu ülkede fırsatçı olmak lazım. Kılıf zaten serbest piyasa. Biride çıkıp demez değil mi; benim bu yaptığım ne kadar etik, ne kadar doğru.. sizi gidi serbest piyasanın gülleri sizi 🙂

Adam diyor du 9.5 dan alayım kaçtane varsa sistemleri yeniliyorum diye

Kanka yanlış anlama da adamin biri vardı 18 e aldığı pch sistemi 30 dan koymuştu onlar gibi değilsindir umarım
Ucundan dedikya :) ama artık Kürşat reis gibiyim 1000 TL kaar kaafi yeterli

Haklısın valla kardeşim ;Bu ülkede fırsatçı olmak lazım. Kılıf zaten serbest piyasa. Biride çıkıp demez değil mi; benim bu yaptığım ne kadar etik, ne kadar doğru.. sizi gidi serbest piyasanın gülleri sizi 🙂
@Kürşat Kütükçü ne diyor arkadaş yaw anlamadım 🙂

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
14 bine satıyor ahahahaha yav sat 10k ya 11k ya işte 14 ne

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Birde önemli olan karşı tarafla helalleşerek ayrılmak diğer türlü adam alır ama arkandan sovmedigini bırakmaz hatta beddua bile ederler o şekilde de olsa yinede gelip alır söylene söylene ama doğru bu değil sen evine bundan ekmek göturuyorsan belki anlarım yinede koyduğun yüksek kârlari ama bir nevi ek gelir veya hobi tarzı yapılıyorsa benim yaptığım gibi fazla da koyamamak lazım diye düşünüyorum benim şahsi fikrim bu uyar veya uymazsiniz saygı duyarım

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
14 bine satıyor ahahahaha yav sat 10k ya 11k ya işte 14 ne
Kanka millet yükseltiyor işte 14 liradan adama 13 lira teklif edevek birisi mutlaka

Diyorum ya ben 10 dan anlaştım diyorum adama 500 fazlasını vereyim bana sat diyor

Çoluk çocuk şurada parasını biriktire biriktire bir şeyler almaya çalışıyor. Millet kar peşinde. Azıcık küçük arkadaşları düşünün. Herkesin on binlerce lirası yok :D . Gidip 1k kar yaparsın vs. anlarımda 14k nedir ya ? Abartı ve fırsatçılık kokan iğrenç ilanlar bence. RTX 3060'lı sistemler 14k arkadaş ne yaptın ? Umarım yakında buna bir yol bulunur abi @Abdullah Hacıgül . Almak isteyip ihtiyacı olup alamayan çok kişi var. Daha öncede bu durumu kendim bizzat yaşadım. Gerçekten sıkıcı bir durum. Gözlemlerimce son günlerde daha da artmış durumda. Şu durumdaki bir ülkede kendimizi oyunla onla bunla eğlendirmeyi hayal edip durur olduk. Bu sistemlerin ihtiyacı olanlar için çıkartıldığına inancımı yitirmek üzereyim. Siteye girip almakta saçma geliyor. Çünkü siteler sürekli çöküyor. Çekiliş yapıp indirimli dağıtsan. Daha çok ihtiyacı olana gider bence. Benim fikrim bu. Saygı duyan olur olmayan olur bilemem.
Sıcağı sıcağına ilana fiyati zaten genelde yüksekten koyarlar dikkat et satılmayinca indiriyorlar fiyatı bu işler böyle sabırsız olduğumuz için ülkecek maalesef bu şekilde tablo ile karşılaşıyoruz.
Birde önemli olan karşı tarafla helalleşerek ayrılmak diğer türlü adam alır ama arkandan sovmedigini bırakmaz hatta beddua bile ederler o şekilde de olsa yinede gelip alır söylene söylene ama doğru bu değil sen evine bundan ekmek görüyorsan belki anlarım yinede koyduğun yüksek kârlari ama bir nevi ek gelir veya hobi tarzı yapılıyorsa benim yaptığım gibi fazla da koyamamak lazım diye düşünüyorum benim şahsi fikrim bu uyar veya uymazsiniz saygı duyarım
Senin gibi yapmak en mantıklısi bende zaten diğer intelde aynısını yaptım ve aynısını yapmaya devam

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom