Neler Yeni

DA-V6 Fırsatçıları İş başında

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Haklısın valla kardeşim ;Bu ülkede fırsatçı olmak lazım. Kılıf zaten serbest piyasa. Biride çıkıp demez değil mi; benim bu yaptığım ne kadar etik, ne kadar doğru.. sizi gidi serbest piyasanın gülleri sizi 🙂
bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler üstadım

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,354
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail
Çoluk çocuk şurada parasını biriktire biriktire bir şeyler almaya çalışıyor. Millet kar peşinde. Azıcık küçük arkadaşları düşünün. Herkesin on binlerce lirası yok :D . Gidip 1k kar yaparsın vs. anlarımda 14k nedir ya ? Abartı ve fırsatçılık kokan iğrenç ilanlar bence. RTX 3060'lı sistemler 14k arkadaş ne yaptın ? Umarım yakında buna bir yol bulunur abi @Abdullah Hacıgül . Almak isteyip ihtiyacı olup alamayan çok kişi var. Daha öncede bu durumu kendim bizzat yaşadım. Gerçekten sıkıcı bir durum. Gözlemlerimce son günlerde daha da artmış durumda. Şu durumdaki bir ülkede kendimizi oyunla onla bunla eğlendirmeyi hayal edip durur olduk. Bu sistemlerin ihtiyacı olanlar için çıkartıldığına inancımı yitirmek üzereyim. Siteye girip almakta saçma geliyor. Çünkü siteler sürekli çöküyor. Çekiliş yapıp indirimli dağıtsan. Daha çok ihtiyacı olana gider bence. Benim fikrim bu. Saygı duyan olur olmayan olur bilemem.
Konunun açılma sebebini mükemmel özetlemişsin kardeşim. 👏 . Teşekkürler

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Serbest piyasa herkes istediği ürünü alır istediği fiyata satar o ürünü alıp almamak yine siz alıcılara kalmış bir durum. Bu insanlar size zorla sahibinden de ürün aldırtmıyor tercih senin istediğini yap.
Anlatamazsın ki

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
açılmış yine benim sohbet konum

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,354
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çoluk çocuk şurada parasını biriktire biriktire bir şeyler almaya çalışıyor. Millet kar peşinde. Azıcık küçük arkadaşları düşünün. Herkesin on binlerce lirası yok :D . Gidip 1k kar yaparsın vs. anlarımda 14k nedir ya ? Abartı ve fırsatçılık kokan iğrenç ilanlar bence. RTX 3060'lı sistemler 14k arkadaş ne yaptın ? Umarım yakında buna bir yol bulunur abi @Abdullah Hacıgül . Almak isteyip ihtiyacı olup alamayan çok kişi var. Daha öncede bu durumu kendim bizzat yaşadım. Gerçekten sıkıcı bir durum. Gözlemlerimce son günlerde daha da artmış durumda. Şu durumdaki bir ülkede kendimizi oyunla onla bunla eğlendirmeyi hayal edip durur olduk. Bu sistemlerin ihtiyacı olanlar için çıkartıldığına inancımı yitirmek üzereyim. Siteye girip almakta saçma geliyor. Çünkü siteler sürekli çöküyor. Çekiliş yapıp indirimli dağıtsan. Daha çok ihtiyacı olana gider bence. Benim fikrim bu. Saygı duyan olur olmayan olur bilemem.
Sorun şu ki gene yanlışsin :) itopya,vatan vs vs daha birçok firma nerden bilecek alan kişinin ihtiyaç sahibi olup olmadığını?

kırmızışarapp

80+ Silver
Sorun şu ki gene yanlışsin :) itopya,vatan vs vs daha birçok firma nerden bilecek alan kişinin ihtiyaç sahibi olup olmadığını?
Bunu İtopya,Vatan vs. ayarlasın diyen yok. Abdullah abi bu işin başında. Her şey onun elinde. İsterse ihtiyaç sahiplerine indirimli şekilde her türlü sistem sattırır....

Bunu İtopya,Vatan vs. ayarlasın diyen yok. Abdullah abi bu işin başında. Her şey onun elinde. İsterse ihtiyaç sahiplerine indirimli şekilde her türlü sistem sattırır....
Abdullah Hacigülün birton işi var knk 500 + 1000 stoklu ürün için tek tek kişiler ile toplanti yapıp sen ihtiyaç sahibisin sen değilsinmi yapacak? 😄

kırmızışarapp

80+ Silver
Ki diğer hazır sistem oluşturan arkadaşlar da bunu yapabilir diye düşünüyorum. Fakat Abdullah abinin bu duruma daha çok düşünceli olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Hacigülün birton işi var knk 500 kişi ile toplanti yapıp sen ihtiyaç sahibisin sen değilsinmi yapacak? 😄
Senin beynin almıyor konuyu dostum sanırım. Özür dileyerek uzaklaşmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu daha önce 50 kere açıldı. Ortaya bir sürü fikirde paylaşılmıştır ki birkaç tanesine denk geldim. Kendinizi haklı göstermek için boş sorular yöneltiyorsunuz :d

Top Bottom