Neler Yeni

DA-V6 Fırsatçıları İş başında

Ki diğer hazır sistem oluşturan arkadaşlar da bunu yapabilir diye düşünüyorum. Fakat Abdullah abinin bu duruma daha çok düşünceli olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin beynin almıyor konuyu dostum sanırım. Özür dileyerek uzaklaşmak istiyorum.
Benim gayet iyi algılıyor ama seninki sanırım arızalı basmıyor 1000 adetli stok olan üründe bu adam hangi biri ile konuşup asıl ihtiyaç sahibi omu bumu diye ayırt etsin? Sence bunun için saatmi yeter gün yetmez neyse sen devam et nasıl algiladiysan konuyu o şekilde.

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail
Ki diğer hazır sistem oluşturan arkadaşlar da bunu yapabilir diye düşünüyorum. Fakat Abdullah abinin bu duruma daha çok düşünceli olduğunu düşünüyorum.

Senin beynin almıyor konuyu dostum sanırım. Özür dileyerek uzaklaşmak istiyorum.

Bu konu daha önce 50 kere açıldı. Ortaya bir sürü fikirde paylaşılmıştır ki birkaç tanesine denk geldim. Kendinizi haklı göstermek için boş sorular yöneltiyorsunuz :d
Öyle bişey yapsa bu ve bunun gibi arkadaşların ticaretine engel olacak şimdi. Sıkıntılı iş. Al-sat dan ekmek yiyen bu arkadaşlarıda düşünmek lazım biyerde..😂

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik

Bu konu daha önce 50 kere açıldı. Ortaya bir sürü fikirde paylaşılmıştır ki birkaç tanesine denk geldim. Kendinizi haklı göstermek için boş sorular yöneltiyorsunuz :d
Kankam güldürme milleti allah askina
Size kalsa devlet dağıtsin dersiniz

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Öyle bişey yapsa bu ve bunun gibi arkadaşların ticaretine engel olacak şimdi. Sıkıntılı iş. Al-sat dan ekmek yiyen bu arkadaşlarıda düşünmek lazım biyerde..😂
Tek kişi birden fazla alamıyor zaten daha ne yapılacak ki

kırmızışarapp

80+ Silver

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
her kampanyadan sonra forum
1667945928433.png

kırmızışarapp

80+ Silver
Tek kişi birden fazla alamıyor zaten daha ne yapılacak ki
500 stoğun 100'ünü fırsatçıların alması başka bir şey bir stoğun 500'ünün indirime ihtiyacı olanlara gitmesi başka bir şey.

@Abdullah Hacıgül Bu konu hakkındaki düşüncelerini çok merak ediyorum abi ?

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Millet şey sanıyor bu al sat yapanlar scarface deki para sayma sahnesi gibi paraları sayıyor millet dışarda ağlıyor demj

500 stoğun 100'ünü fırsatçıların alması başka bir şey bir stoğun 500'ünün indirime ihtiyacı olanlara gitmesi başka bir şey.

Robin hoodculuk oynayalım diyorsun yani 🤠

kırmızışarapp

80+ Silver
Millet şey sanıyor bu al sat yapanlar scarface deki para sayma sahnesi gibi paraları sayıyor millet dışarda ağlıyor demj

Robin hoodculuk oynayalım diyorsun yani 🤠
1667946145664.png
ASGSJPDLGHJFSPLHÖSFLPHMPSLFHPLSFDJMPHLSMFPHMFSPLHmpsl Tamam

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail

Kardeş zorlamayalım bence. Böyle herkesin hem fikir olabileceği bir konuda bile bir insan gelip karşıt görüş bildiriyorsa , sebebi gayet aşikar’dır.. Sistem almak için para biriktirip bu sistemlerin çıkmasını bekleyenlere rabbim yardım etsin ki; sistem çıkınca bunlardan önce alabilsinler… işleri zor gerçekten..

Top Bottom