Neler Yeni

DA-V6 Fırsatçıları İş başında

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu sistemin al sat daki değeri 10250 maksimum en baba 10500 dür fazlası hem alıcı için hemde satıcı için yersiz olur

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Aldığımız zaten 1 adet bilgisayarci gibi 20 stok birden almıyoruz ben keza 1 adet yeterli Kürşat reis gibi 1000 TL kaarimi koyup satıyorum bende fazlasına karışmam kim ne fiyat koyar beni alakadar etmez :)

1000 TL için bunu yaptıysan helal . Tamam 1000 TL az para ama 14 bine satanlar var utanmadan

_isology_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail
arkadaş linç yersin dediğinde çokda ciddiye almamıştım. Harbiden haklıymış…

arkadaş linç yersin dediğinde çokda ciddiye almamıştım. Harbiden haklıymış…
Aslında fazla linçide hak ediyorsun serbest piyasa kimse kimsenin işine karışamaz ne fiyat koyduğuna karışamaz zaten satamayinca illa düşecek sizdeki sorun ise şu sistem sıcağı sıcağına ilana zaten pahalı konulur ilerleyen zamanlarda satılmaz ise fiyatı düşer merak etmeyin sabırlı olmanız gerek oda maalesef bizim millete yok :)

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
satış yapılan yerden sepette Maks 1 ürün diye sınırlama getirilmeli 1 kişi 1 ürünü isterse satabilir ama birden çok almanız kötü bir zihniyet

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dayı biz 10 dan veriok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kör tuttuğunu topal yakaladığını
O da güzel baba daha iyi hem alıcı zorlanmıyor hemde sen çabuk satıyorsun mis gibi iki tarafta memnun ayrılıyor

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Aslında fazla linçide hak ediyorsun serbest piyasa kimse kimsenin işine karışamaz ne fiyat koyduğuna karışamaz zaten satamayinca illa düşecek sizdeki sorun ise şu sistem sıcağı sıcağına ilana zaten pahalı konulur ilerleyen zamanlarda satılmaz ise fiyatı düşer merak etmeyin sabırlı olmanız gerek oda maalesef bizim millete yok :)
Kanka uçuk fiyat çeken zaten keyfekeder satılık diyen tipler onlar sittin sene satamaz

O da güzel baba daha iyi hem alıcı zorlanmıyor hemde sen çabuk satıyorsun mis gibi iki tarafta memnun ayrılıyor
Sorun şu mal yok müşteri hazır

Bide piyasayı yüksekten insanlar adama diyorum ben 10 dan anlaştım 500 fazla vereyim 10.5 a bana sar abi diyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka uçuk fiyat çeken zaten keyfekeder satılık diyen tipler onlar sittin sene satamaz

Sorun şu mal yok müşteri hazır
Sıkıntı yok bende öyle satıyorum sistem gelmeden satılıyor genelde 🙂

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
satış yapılan yerden sepette Maks 1 ürün diye sınırlama getirilmeli 1 kişi 1 ürünü isterse satabilir ama birden çok almanız kötü bir zihniyet
1 tane alan alıyor kanka zaten net kafeci vardı gecen face de gördüm o yüklü çekmiş tek

Top Bottom