Neler Yeni

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
1.si benim param sistemde 1 ay bekletilmemeli 2.si serbest piyasa bu sevmiyorsan gomaniz ülkelere gidebilirsin

Yahu senin paranın sistemde bekletilme olayı ne aga iki saattir sen de ne saçmaladın yok param bekletiliyor yok şu oluyor yok bu oluyor . Sana ürünü veriyorlar faturayı veriyorlar. Altı üstü dolabın üstüne fırlatıp attığın kutuları 1-2 ay almayacaksın.

Ya 2niz de al-satçısınız yada anlama güçlüğü çekiyorsunuz.

Ürün her yerden alındığı gibi size de verilecek teslim edilecek , faturasına kadar ama satarken öneme binen sıfır gibi olmasını sağlayan kutular varya kutu nedir bilirsiniz mesela resmini atabilirim. O kutuları almazsanız olay çok basit bir şekilde SIFIR KONDİSYONUNDA gibi rahatça konamaz. Şuan bu ürünleri alan karaborsacılar olduğu gibi kişilere satıyor ve ürünler gerçekten sıfırdan farksız. Kutusuz bir ekran kartı sat bakayım kim alır senden bunu ?

Şakamatik tiplersiniz. Öteki de çıkıyor NEDEN SADECE SATIŞ ÖĞRENCİLERE diyor. Ulan oraya yazmışım ilk part ilk gün öğrenciye satılır , artanlar ikinci part ile ertesi gün herkese satılır parası olan öğrenci adamın kasa alması senin maaşlı halinden daha önemli . Üniversitede sistem alırken zorlananlar var . Öğrenci adam 850 TL kyk bursuyla 9000TL'ye gelmesi kolay olmuyor. Varsa çocuğunu gösterip almakla uğraşacak eleman zaten yine kutuyu bekleyecek satarken zorlanacak.

En kötü normal satılsın aman ya 3080Ti sistem dizmişim keyfimi çatır çutur yaşıyorum banane karaborsadan alabilen alsın alamayan da 9500 yerine 13'e alsın . Umrumda değilsiniz yeminle . Fikir üretiyoruz iki tane heriften laf yiyoruz

Yahu senin paranın sistemde bekletilme olayı ne aga iki saattir sen de ne saçmaladın yok param bekletiliyor yok şu oluyor yok bu oluyor . Sana ürünü veriyorlar faturayı veriyorlar. Altı üstü dolabın üstüne fırlatıp attığın kutuları 1-2 ay almayacaksın.

Ya 2niz de al-satçısınız yada anlama güçlüğü çekiyorsunuz.

Ürün her yerden alındığı gibi size de verilecek teslim edilecek , faturasına kadar ama satarken öneme binen sıfır gibi olmasını sağlayan kutular varya kutu nedir bilirsiniz mesela resmini atabilirim. O kutuları almazsanız olay çok basit bir şekilde SIFIR KONDİSYONUNDA gibi rahatça konamaz. Şuan bu ürünleri alan karaborsacılar olduğu gibi kişilere satıyor ve ürünler gerçekten sıfırdan farksız. Kutusuz bir ekran kartı sat bakayım kim alır senden bunu ?

Şakamatik tiplersiniz. Öteki de çıkıyor NEDEN SADECE SATIŞ ÖĞRENCİLERE diyor. Ulan oraya yazmışım ilk part ilk gün öğrenciye satılır , artanlar ikinci part ile ertesi gün herkese satılır parası olan öğrenci adamın kasa alması senin maaşlı halinden daha önemli . Üniversitede sistem alırken zorlananlar var . Öğrenci adam 850 TL kyk bursuyla 9000TL'ye gelmesi kolay olmuyor. Varsa çocuğunu gösterip almakla uğraşacak eleman zaten yine kutuyu bekleyecek satarken zorlanacak.

En kötü normal satılsın aman ya 3080Ti sistem dizmişim keyfimi çatır çutur yaşıyorum banane karaborsadan alabilen alsın alamayan da 9500 yerine 13'e alsın . Umrumda değilsiniz yeminle . Fikir üretiyoruz iki tane heriften laf yiyoruz
Tamam kanka en zeki sensin firmalar düşünemiyor ya ondan yapmıyorlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Imkansiz

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Tamam kanka en zeki sensin firmalar düşünemiyor ya ondan yapmıyorlar

Firma sadece cebine baktıkça senin gibi toksik hareketler sergileyen de millete laf atma çabasında oldukçta bırak sistemi karaborsa konusunda herkes alır başını gider zaten. En iyisi kendi halini düşünmek :D milletin derdi beni niye gerdiyse

Firma sadece cebine baktıkça senin gibi toksik hareketler sergileyen de millete laf atma çabasında oldukçta bırak sistemi karaborsa konusunda herkes alır başını gider zaten. En iyisi kendi halini düşünmek :D milletin derdi beni niye gerdiyse
Bence de seni niye geldiyse al satçı da değilim öğrenciyim bu arada

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Hocam devamını okumadın mı ? Ben SADECE ÖĞRENCİLERE ÖZEL SATILSIN dedim mi ? Öğrencilere öncelik tanımak gibi bir şey yaptım . Birazcık düzgün okuyun aga . Sen niye alamayasın sen de alıcan başkası da önemli olan karaborsacı olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devamını okudum da 300 stoğa yetişemezken 150 stoğa ben nasıl yetişeyim.. Benim hiçbir işime yaramayan bir fikir desteklemiyorum

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Hocam devamını okumadın mı ? Ben SADECE ÖĞRENCİLERE ÖZEL SATILSIN dedim mi ? Öğrencilere öncelik tanımak gibi bir şey yaptım . Birazcık düzgün okuyun aga . Sen niye alamayasın sen de alıcan başkası da önemli olan karaborsacı olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise mezunu olduğunu kanıtlıyorsun hocam :D
Gizlemedim ki lise mezunuyun mezuna bıraktım sınava hazırlanıyorum hocam

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bence hergün bir parça yollasınlar yapboz misali ama söylemesinler ne geldiğini heyecanlı olsun

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Sezer Aktaşlı
Devamını okudum da 300 stoğa yetişemezken 150 stoğa ben nasıl yetişeyim.. Benim hiçbir işime yaramayan bir fikir desteklemiyorum

Yahu 300 örnek hocam örnek 300 olmayabilir 3000 olabilir 500 olabilir.
bence hergün bir parça yollasınlar yapboz misali ama söylemesinler ne geldiğini heyecanlı olsun

Ben bunu kastetmedim. Benim kastettiğim şey her yerden aldığın gibi burdan da sistemi faturayı alıcan oynayacan . Sadece satana kadar yüzüne bakmayı dolaba fırlatıp attığın kutular bir süre olmayacak

Neyse diyebileceğim bir şey yok saldım konuyu . Bana katılmayanlara saygım sonsuz ama dalga geçmeye çalışan veya salladığım sayıları veya yazdığım şeyleri bir yerleriyle okuyup yorum yapanlara artık bir şey diyemiyorum. :D Katılmadığınız belirtmeniz veya " Aynı fikirde değilim şu şu sebepten , ama şöyle daha iyi olabilir " diyecek varsa buyursun güzel yorumlarla . Ama dalga geçecek varsa , salladığım sayıyı ciddiye alacak varsa eksik okuyan varsa lütfen es geçsin daha iyi

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Buğra
olayın temelinde al satçı adamla ihtiyaç sahibinin bu sistemi alma hakkı ve avantajı aynı kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalı karne dönemi felan olur eyw öğrencilere özel 100 stok ekledik olur o okey ama haricinde burda tatava yapmaya gerek yok burda forumda yada insanlara sunulmus bu fırsattan haberdar olmus herkese yapılan bi durum bu benim senden fazla ihtiyacım vardı kötüsün sen eeğ pis kaka yapmak olmuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom