Neler Yeni

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Dayı ürünler kutusuz nasıl kargolanıcak

Kasaya bu ürünler dizilmiyor mu ? Kasanın köpüğüyle kutuya konup kargolanmıyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ? Ürünlerin dizilip yollanması olayı yok mu yani ? Eğer ürünler dizilmeden yollanıyorsa o zaman bir şey diyemem.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Kutusuz satış vs yemez neden derseniz ürünleri kargo ile çıkışı yapılıyor. Kutular duracak ve daha sonra tekrar kargo vs firma içinde iş yükü. Aslında çözüm basit foruma özel sistem oluyor ise foruma özel indirim kodu tanımlanacak ve o kod kura ile çekilip üyelere özel mesaj ile atılacak. Kodu olan siteye girip ürünü o kampanyalı fiyattan alacak. Kodu olmayan sitede atıyorum 15.000₺ görecek zaten almayacak.
Zamaninda bronz ve üstü rütbelere özel sistem çıkmıştı onun gibi çıkar çıkarsa

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Tek Akıllı olan sensin zateb millet çocuğu ile gidemeyecek sanki

Varsa öyle bir avantajın git al hocam . Hem çocuğu olup çocuğunun üzerinden hem sistemi karaborsaya sokacak varsa da daha da üstüne bir şey diyemem.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
En mantıklı çözüm

Evet benim çözümüme laf atanlara bak hele . Şuan ben karaborsacı bir bronz üye olsam ruhunuz duymaz sanırım :D Güzel taktik karaborsacıları yine aktifleştirir . Belki de bazı yorum atmak için atanlar karaborsacı da olabilir

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Varsa öyle bir avantajın git al hocam . Hem çocuğu olup çocuğunun üzerinden hem sistemi karaborsaya sokacak varsa da daha da üstüne bir şey diyemem.
Bugün hacı dayiyvardi bitane ben kasada iken
Oğluna iyiki annenin kartını almışız 2 tane alırız diyordu 🤠

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Ben öğrenciyken alacak param yoktu. Şimdi işe girdim ve güzel bir sistem almak için para biriktirdim. Niye öğrenciye özel olsun ki? Ben öğrenciyken 10-15bin tl nerden bulup alacaktım acaba? Şimdi işim var gücüm var kendi emeğimle alın terimle almak istiyorum bilgisayarı. Ki zaten böyle bir şey olsa dahi kardeşim üzerine alırım. Parayı da onun karta atar öyle alırım benim bilgisayar almamı engelleyemezsin bu şekilde de. Not:Al satçı değilim.

Evet benim çözümüme laf atanlara bak hele . Şuan ben karaborsacı bir bronz üye olsam ruhunuz duymaz sanırım :D Güzel taktik karaborsacıları yine aktifleştirir . Belki de bazı yorum atmak için atanlar karaborsacı da olabilir
1.si benim param sistemde 1 ay bekletilmemeli 2.si serbest piyasa bu sevmiyorsan gomaniz ülkelere gidebilirsin

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Demi kanka herkes gizli alsat ci herkes kripto fetocu

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Ben öğrenciyken alacak param yoktu. Şimdi işe girdim ve güzel bir sistem almak için para biriktirdim. Niye öğrenciye özel olsun ki? Ben öğrenciyken 10-15bin TL nerden bulup alacaktım acaba? Şimdi işim var gücüm var kendi emeğimle alın terimle almak istiyorum bilgisayarı. Ki zaten böyle bir şey olsa dahi kardeşim üzerine alırım. Parayı da onun karta atar öyle alırım benim bilgisayar almamı engelleyemezsin bu şekilde de. Not:Al satçı değilim.

Hocam devamını okumadın mı ? Ben SADECE ÖĞRENCİLERE ÖZEL SATILSIN dedim mi ? Öğrencilere öncelik tanımak gibi bir şey yaptım . Birazcık düzgün okuyun aga . Sen niye alamayasın sen de alıcan başkası da önemli olan karaborsacı olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demi kanka herkes gizli alsat ci herkes kripto fetocu

Lise mezunu olduğunu kanıtlıyorsun hocam :D

Bronz olmak kolay olsa bile kural vardı hatırlarsan son 6 ay içinde aktif olacak diye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom