Neler Yeni

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Şahsi fikrimdir mantıksız bulunabilir yada şirket için uğraşmaya değmez bir yaklaşım olabilir ama fikrimi sunmak isterim. Bir konu başlığının altında yazmıştım belki mantıklıysa adminler ekstra görür

Atıyorum DA sistemden 300 stok var.

İlk 150 stok öğrencilere öğrenci belgesi olanlara satış olacak

ertesi gün diğer 150 stok + öğrencilere satılamayan kalan stok ise mağaza tarafından paketler açılıp kasaya dizerek müşterilere sunulacak ama ürünün kutuları ( GPU , işlemci kutuları gibi ) ise ürün kara borsaya düşmemesi için 1 ay sonra taraflarına kargolanacak . Bu sayede satış yapan kişiler kutuları erken temin edemediği için satarken öyle sıfır fiyatına da rahatça satamayacak . Bunun için 1 ay bekleyip kar etmeye çalışacak varsa helal olsun . Yada devam ederse bu olay 2 ay sonra kargolansın :D ( Kutusuz ürünleri satmak kar etmeye çalışmak sıfırına koymak pek de yemez )

Tabii ürünlerin kutuları sahibine teslim edilmemesi bir suç mudur bilemem ama suç değilse de gayet mantıklı gibi geliyor şahsen . Bilemedim
Hayır hocam sistem faturasında tek tek parçalar yazıyor parçaları kutusuz vermek suç çünkü ikinci el kısmına girer

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben frma olsam 300 stok lu malım satılacak olsa isterse 1 kişi alsın 300 stoğu beni bağlamaz ki ticaret bu saçma fikir.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Dostum sistemi alanların çıplak fotoğrafını paylaşımlar veya falakaya yatırsınlar. İndirim oranına göre de falaka belirlenir! Bence daha mantıklı.
Senin fikirlerinin de benim yazdıklarımın da hiçbir hukaksal karşılığı ve açıklaması yok.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Burdan alıp satan kişi karaborsacılık yapmış mı oluyor? E o zaman sıcak fırsatlar bölümü komple kara borsacılık.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Ben frma olsam 300 stok lu malım satılacak olsa isterse 1 kişi alsın 300 stoğu beni bağlamaz ki ticaret bu saçma fikir.
Bunu anlasalar bu kadar ağlama konusu açılmaz. Bende aldım istediğim fiyata satarım yada kullanırım yada hediye ederim firma bunları umursamaz heleki itopya stok eritiyo yeterki satılsın 😂 kaldıki şansına denk düşüremeyen becerip alamayanları saymıyorum bile . Biz enayi gibi telefon pc farklı net pc beklerken hemen daha 10 dk denemeden konu açanlar off off 😂😂

Ziona

80+ Silver
bence hergün bir parça yollasınlar yapboz misali ama söylemesinler ne geldiğini heyecanlı olsun
Bence her gün parçaların bir vidasını yollasınlar en sonda ekran kartının garanti bandını yollasınlar garantiye gönderirken yapıştırırız :d

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu daha iyi:

250 stok düşün. Random 8 haneli numara oluşturucudan (aynı sayıları vermeyen) 250 tane farklı numara oluşturacaksın ve yukarıdan aşağı yazakcsın. Sonra 250 tane isim seçip sırayla atacaksın. Yönetici + modların sayısı 5. (merti saymadım) 250/5 25 eder. 25 25 böl önce kodları modlara ver. Üyeleri de 25 25 böl ve dağıt işte 10 dakkalık iş :D

Kafaya koyan her türlü yapar.

Cihangir

80+ Gold
16bin TL yazmış çıldırıyorum gülmekten 😂😂 serbest piyasa eyvallah arkadaşta buda suyunu çıkarmış insan aklıyla dalga geçiyor.
oha 16k yı bu adama vereceğime parayı yakarım daha iyi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Şahsi fikrimdir mantıksız bulunabilir yada şirket için uğraşmaya değmez bir yaklaşım olabilir ama fikrimi sunmak isterim. Bir konu başlığının altında yazmıştım belki mantıklıysa adminler ekstra görür

Atıyorum DA sistemden 300 stok var.

İlk 150 stok öğrencilere öğrenci belgesi olanlara satış olacak

ertesi gün diğer 150 stok + öğrencilere satılamayan kalan stok ise mağaza tarafından paketler açılıp kasaya dizerek müşterilere sunulacak ama ürünün kutuları ( GPU , işlemci kutuları gibi ) ise ürün kara borsaya düşmemesi için 1 ay sonra taraflarına kargolanacak . Bu sayede satış yapan kişiler kutuları erken temin edemediği için satarken öyle sıfır fiyatına da rahatça satamayacak . Bunun için 1 ay bekleyip kar etmeye çalışacak varsa helal olsun . Yada devam ederse bu olay 2 ay sonra kargolansın :D ( Kutusuz ürünleri satmak kar etmeye çalışmak sıfırına koymak pek de yemez )

Tabii ürünlerin kutuları sahibine teslim edilmemesi bir suç mudur bilemem ama suç değilse de gayet mantıklı gibi geliyor şahsen . Bilemedim
al sat yapan öğrencilere çözüm nedir

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bu kafaları böyle şeylere yormak hemde 5 yaşındaki yeğenimin dusunebilecegi bir sistem getirmek 🥲🤦

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Abartin arkadaşlar abartin. Olmadı , nüfus aile tablosu, gelir belgesi, tapu bilgisi , öğrenci belgesi gösterenlere ve bu bilgiler içinde en durumu olmayanlara mi versinler :)
Güzel bir fırsat varsa , alanlarla aynı duruma sahipsiniz. Satarken kimseye bir öncelik verilmiyor sonuçta.
İlk sipariş veren veya mağazaya giden alır.
Yok şu belgesi olsun bu olsun olaylarına girilirse işin içinden çıkılmaz.
Alamadiysaniz bir sonraki güzel fiyatlı sistemi bekleyiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom