Arama sonuçları: *

1. simo0275

🔥İndirim vatan bilgisayarda indirim

baya üründe var alacağınız ürün için web sitesinden bakmak mantıklı olur ben tam kasa parçası sipariş ediyorumd baya iyi oldu piyasanın altında aldım 1 2 ürünü
  2. simo0275

🔥İndirim vatan bilgisayarda indirim

vatan bilgisayar web sitesine üye olanlara çoğu pc bileşeninde yüzde 10 indirim var bilginize
  3. simo0275

İtopyanın kullandıgı kargolar cumartesi çalışıyor mu

laptop firmsında çalışıyorum yurt içiyle çalışıyoruz biz onlardan hızlısını görmedim sen istanbuldan malı sipariş ver konyaya gel senden önce kargo geliyor yurt içi olsun canımı yesin
  4. simo0275

İtopyanın kullandıgı kargolar cumartesi çalışıyor mu

adamlarda sabit firma yokki yurt içi, net kargo, ups hangisi denk gelirse benimde kargo var net kargoda tatile bi girersek bak sen işe
  5. simo0275

İtopya kargo adrese gelmedi

benimde kargom vardı daha önceden siparişlerimi yurt içiyle gelmişti çok hızlı olduğu için itopyadan aldım onlar geç gönderse bile yurt içi bu süreyi kapatyırodu ama son sipariş net kargo mudur nedir oraya verilmiş sorduğumda ikisiylee çalışıyoruz diyor bi firma nasıl 2 firmayla çalışabilir...
  6. simo0275

olayın anlaşılmasına sevindim
  7. simo0275

yok bi sebebi vamı neden böyle olmuş bi hatamı bile bilemi böyle yapılmış
  8. simo0275

uzun süredir bedne alışveriş yapıyorunm itopyadan ilk defa sende karşılaştım itopyayı arayıp görüştünmü knki bu durumu
  9. simo0275

MD2 Satılık İlan hakkında ne düşünüyorsunuz?

eğer birisi alacağı malzemeyi aleti sistemi arabayı piyasasını araştırmadan bir yerden alıyorsa sonradan yüksek fiyata aldığını öğrendiğinde kızmamalı benim araba konusunda öyle bir deneyim yaşama ihtimalim düşük ben 18 yaşımda olmama rağmen araba piyasasıyla içli dışlı hangi araba ort ne kadar...
  10. simo0275

MD2 Satılık İlan hakkında ne düşünüyorsunuz?

bende anlamıyorum adam almış ticaret yapıyo milletin kafasına silah dayayıpta bu fiyata alacaksınız demiyo atmış ilan alacak olursa para kazancak geçimini yapacak sanki milletin malını çalıyor anlamıyorum
Top Bottom