Neler Yeni

İtopya kargo adrese gelmedi

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
İtopya sitesi üzerinden SSD aldım. Kargo hareketlerine baktığımda gönderim türü telefon ihbarlı gözüküyordu. Şimdi yurtiçi aradı gelip kargodan alabilirsiniz dedi. Bahsettikleri şube bana 10 km uzaklıkta. İtopya bu şekilde mi çalışıyor? Uzun süre sonra ilk kez adrese teslimle yollamayan bir firma görüyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
İtopya sitesi üzerinden SSD aldım. Kargo hareketlerine baktığımda gönderim türü telefon ihbarlı gözüküyordu. Şimdi yurtiçi aradı gelip kargodan alabilirsiniz dedi. Bahsettikleri şube bana 10 km uzaklıkta. İtopya bu şekilde mi çalışıyor? Uzun süre sonra ilk kez adrese teslimle yollamayan bir firma görüyorum.
Sanmıyorum kapına getiriyorlar diye biliyorum görevleri o sonuçta

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftasonu ürün acil lazım diye gidip teslim almaktan başka çarem kalmadı. Yaktığım benzine yazık. Bana mı denk geldi bilmiyorum lakin bir daha kendilerinden asla alışveriş yapmayacağım. Tabi bi tek benim alışveriş yapmamamla fakirlesecek değiller en azindan 1 müşteri kaybettiler.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
uzun süredir bedne alışveriş yapıyorunm itopyadan ilk defa sende karşılaştım itopyayı arayıp görüştünmü knki bu durumu

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Bir kere alışveriş yaptım, kapıma kadar geldi.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
yok bi sebebi vamı neden böyle olmuş bi hatamı bile bilemi böyle yapılmış
Meseleyi şimdi öğrendim. Suç İtopya'nın değil kargonunmuş boşuna günahlarını aldım. Kargocular kadar y...k bir meslek grubu yok sanırım. Gerekçeleri sizin bölgeye pazartesi gelecektik beklememeniz adına gelip alın diye mesaj attık diyorlar. Gecikme yaşanacağini bildirseler sorun yapmam. Akıllarınca kurnazlik yapip kargoyu şubeden aldiriyorlar.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
olayın anlaşılmasına sevindim

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
benimde kargom vardı daha önceden siparişlerimi yurt içiyle gelmişti çok hızlı olduğu için itopyadan aldım onlar geç gönderse bile yurt içi bu süreyi kapatyırodu ama son sipariş net kargo mudur nedir oraya verilmiş sorduğumda ikisiylee çalışıyoruz diyor bi firma nasıl 2 firmayla çalışabilir anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom