Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım TV Stick ya da TV Box Hangisi Tercih Edilmeli?

Merhaba, Televizyonuma TV box ya da stick istiyorum; Mi Stick 1080P 1300₺ Mi Stick 4K 1800₺ Mi Box S 4K 1800₺ Next Stick 4K 1500₺ bandında bulunabiliyor. Next' i çok öven var, kararsız kaldım. Max 2000₺ bütçe ile önerdiğiniz stick var mı?
  2. smithblacksmith

Dyson mı yoksa başka marka mı?

Miele Triflex Hx2 düşünüyorum ( 20.000₺ civarı ) Bosch Seri 7 de olabilir ( 10.000₺ civarı )
  3. smithblacksmith

Miele Shark Samsung Jet gibi modeller var Ya da düz elektrikli süpürge alıp ufak işler için Eufy Homevac H30 mu alsam diyorum
  4. smithblacksmith

Ev için istiyorum hem ufak tefek işleri halledelim hem güçlü olsun ( batarya değiştirilebilirse mesela pil sorunu da olmaz ) Arabada da kullanmak istiyorum.
  5. smithblacksmith

Arkadaşlar merhaba, Allahın izniyle yengenize evlilik teklifi ettim. Artık ufaktan ev eşyası dizme vakti, süpürge olarak ne önerirsiniz? 15.000₺ bütçe
  6. smithblacksmith

500 TL Amazon Kuponum Var

Merhabalar, 500₺ kupon var ama sadece Amazon satıcısında geçerli. Önerdiğiniz herhangi bir alet edevat vs var mı?
  7. smithblacksmith

Yardım Polarize Güneş Gözlüğü Önerisi

Merhaba, Arkadaşlar yüzüm ufak, diğer insanlara normal olan gözlükler bana yakışmıyor. Bir de burnum büyük bu yüzden de gözlükler yakışmıyor. Bana hangi gözlük yakışır?
  8. smithblacksmith

AMAZON TR Uygulaması Uyarı Verdi

Aliexpress' de 50₺' ya aldığın ürüne 100₺ vergi çıkıyor bazen, o anlamda sormuştum ergen arkadaşım. Teşekkür ederim Teşekkür ederim Teşekkür ederim
  9. smithblacksmith

AMAZON TR Uygulaması Uyarı Verdi

Merhaba, Amazon TR uygulamasından tişört alacağım, 80₺ + 22₺ gümrük vergisi yazıyor, ödemeye geçince T.C. filan istiyor. Bir sorun olur mu? 100₺ mı öderim?
  10. smithblacksmith

İndirimleri Nereden Takip Ediyorsunuz?

Atar mısın ss filan
  11. smithblacksmith

İndirimleri Nereden Takip Ediyorsunuz?

Merhaba, Kıyafet, kupon, gezi, oyun gibi indirim haberlerini hangi site ya da sayfalardan alıyorsunuz? Benim kullandığım aşağıdakiler fakat bildiğiniz başka site veya sayfa varsa lütfen söyleyiniz. Oyun için; Free PC Games Kupon, Hediye çekleri; Kuponla Genel Alışveriş...
  12. smithblacksmith

Yardım Hepsiburada Premium İptal Edilmiyor

Kendi aranızda ne konuştuğunuzu anlamadım. Premium üyeliği yönet kısmına girince "premium iptal et" gibi bir seçenek çıkmıyor. İnsanlara yardımcı olmak gerekirken neden saçmalıyorsunuz? 7₺' nın açı değilim sadece birilerine yardımı dokunur diye konuyu açtım. Allah akıl fikir versin.
  13. smithblacksmith

Yardım Hepsiburada Premium İptal Edilmiyor

Merhaba, Hepsiburada Premium aldım fakat iptal edilmiyor. Çok önemli değil ama iptal edilmemesi saçma, ayrıca premium yaptığım banka hesabımın içinde para yok bir dahaki ay para atmazsam üyeliğim otomatik olarak iptal edilir mi? "üyeliğini iptal etmek için web site..." yazıyor fakat bu ss web...
  14. smithblacksmith

Yardım Sürekli İndirim Kazanılabilir Mi?

Merhaba, Bazı insanlar sürekli Trendyol, Getir, Yemeksepeti gibi uygulamalardan indirim kazanıyor ama bana hiç gelmiyor. Sürekli indirim kazanılabilir mi?
  15. smithblacksmith

Yardım Kargo Takip Uygulaması Önerisi

Merhaba, Yurtiçi ve Yurtdışı bütün kargoları tek bir uygulama ile takip etmek istiyorum. 17Track kullanıyordum fakat güncellemiyor. Bana bu tarz öneri yapar mısınız?
  16. smithblacksmith

Yardım Kargoyu Evimden Nasıl Aldırabilirim?

Ben "kargo kodu" ile nasıl gönderebileceğimi sordum, siz yanlış anlamışsınız.
  17. smithblacksmith

Yardım Kargoyu Evimden Nasıl Aldırabilirim?

Gardrops ve dolap gibi sayfalardan yapılan satışlarda kargo göndermiyorlar. Normal kargo gönderirsen alıyorlar. yani bana bunu söylediler.
Top Bottom