Neler Yeni

Yardım Kargoyu Evimden Nasıl Aldırabilirim?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Kim gelmiyor arkadaş? Kaç kere kargo gönderdim, kargo bile aldırdım uzaktan getirttim kendi adresime. Tüm firmalar adresten kargo alıyorlar. Yapmanız gereken çok basit. Kargonun alınacağı adrese en yakın kargo şube iletişim numarasını edinmelisin. Bunun için genel müdürlüğü arayıp temsilcilere bağlanman yeterli. Sonrasında verilen numarayı zırt pırt arayıp telefonu açmalarını sağlamalı ve isteğini belirtmelisin. Sonrasında gelip alacaklar. Bu kadar basit. Tüm shipping şirketleri bu hizmeti veriyor. Sadece MNG de biraz uğraştırıyorlar hatırladığım kadarıyla. Ben genelde Yurtiçi kargo ile görüşüyordum. Aras Kargo da kapıdan kargo teslimi alıyor.

Ek olarak Yurtiçi kargonun genel müdürlüğünü arayıp "Evden kargo gönderimi için kurye çağırma" hattına bağlanabilirsiniz. Telesekreter seni yönlendiriyor olacak zaten. Temsişciye bağlanıyor ve adresleri verip kuryeni bekliyorsun. 1-2 gün sonra gelip alıyorlar.
Gardrops ve dolap gibi sayfalardan yapılan satışlarda kargo göndermiyorlar.

Normal kargo gönderirsen alıyorlar.

yani bana bunu söylediler.

c3nk

80+

Hocam ne cevap bekliyorsun o zaman?

İndirimli göndermek istiyorsan adamlar anlaşmayı şube teslime göre yapmış demek ki, gayet mantıklı, götürür teslim edersin.

Yok ben evden çıkmak istemiyorum diyorsan, vereceksin parayı cebinden göndereceksin, bu kadar basit.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Ya madem yetkililer sana böyle söyledi, bize niye sanki hiç gelmiyormuş gibi anlatıp kıvrandırıyorsun :D

• Beğen
Reaksiyonlar: c3nk

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ben "kargo kodu" ile nasıl gönderebileceğimi sordum, siz yanlış anlamışsınız.
Benim anladığım kargo kodu muhabbetine girdiğinde belirtilen siteler dahilinde, sana adresten alma yok şeklinde dönüş yapılmış. Doğru mu anladım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu durum çok garip ama şirketlerin kargo firmaları ile bazı anlaşmaları var bu şekilde.

Mesela yakın zamanda XPrime oyuncu koltuğu satın aldım. Kargocu, kargom getirdiğinde daireme çıkartmayacağını ve aşağıda kapıda beklememi, o şekilde teslim edeceğini söyledi. XPrime ile olan anlaşmaları bu şekildeymiş. XPrime'ın müşteri hattını aradığımda ise bunun doğru olduğunu ve kargo firmasıyla bu konuda bir anlaşma yaptıklarını dile getirdiler. Enteresan ama bu tür şeyler oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,714
Üyeler
166,988
Son üye
OsmanEfe870
Top Bottom