Neler Yeni

Yardım Kargoyu Evimden Nasıl Aldırabilirim?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Gardrops üzerinden blender sattım, kargo kodu aldım fakat kargo firmaları "kargo kodu" ile alım yapmıyormuş.
Nasıl adresimden kargo aldırabilirim?

Hava durumu nedeniyle şubeye gidemiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
İade ürünlerini alıyor. Benim amazon iademi evden alıyorlar gelip.
Mng.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam ürün sattım diyor ve hala ısrarla iade kodu diyorsunuz🤦‍♂️
Bildiğim kadarıyla satılan ürün için kargo kapıya gelmiyor. Bir şekilde kargoya kendiniz ürünü teslim etmelisiniz hocam.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Nasıl adresimden kargo aldırabilirim?"
Bu cümleden benim anladığım kurye istiyorsunuz.
Açıklamayı okursan ne demek istediğimi anlarsın, neyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ürün sattım diyor ve hala ısrarla iade kodu diyorsunuz🤦‍♂️
Bildiğim kadarıyla satılan ürün için kargo kapıya gelmiyor. Bir şekilde kargoya kendiniz ürünü teslim etmelisiniz hocam.
Teşekkürler, sırf puan kasmak için cevap veriyor bazıları.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Sahibinden param güvende ile satış yaptım eğer sen kapından aldırmak istersen ekstra ücret olacağı için öyle olmuyor. Her türlü bir şekilde şubeye teslim etmen gerekiyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
İlgili kargo şubesini arayıp adrese kurye talep edebilirsin aynı şekilde site üzerinden de kurye çağır yapabilirsin.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sahibinden param güvende ile satış yaptım eğer sen kapından aldırmak istersen ekstra ücret olacağı için öyle olmuyor. Her türlü bir şekilde şubeye teslim etmen gerekiyor.
Yurtiçi gelip evimden aldı. MNG almadı neymiş kırılabilir ürün olduğu için bir form doldurmam gerekiyormuş o yüzden de şubeye gelmem lazımmış vs........ Arasan açmıyolar mecburen götürüyorsun.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Gelmiyorlar :'(
Kim gelmiyor arkadaş? Kaç kere kargo gönderdim, kargo bile aldırdım uzaktan getirttim kendi adresime. Tüm firmalar adresten kargo alıyorlar. Yapmanız gereken çok basit. Kargonun alınacağı adrese en yakın kargo şube iletişim numarasını edinmelisin. Bunun için genel müdürlüğü arayıp temsilcilere bağlanman yeterli. Sonrasında verilen numarayı zırt pırt arayıp telefonu açmalarını sağlamalı ve isteğini belirtmelisin. Sonrasında gelip alacaklar. Bu kadar basit. Tüm shipping şirketleri bu hizmeti veriyor. Sadece MNG de biraz uğraştırıyorlar hatırladığım kadarıyla. Ben genelde Yurtiçi kargo ile görüşüyordum. Aras Kargo da kapıdan kargo teslimi alıyor.

Ek olarak Yurtiçi kargonun genel müdürlüğünü arayıp "Evden kargo gönderimi için kurye çağırma" hattına bağlanabilirsiniz. Telesekreter seni yönlendiriyor olacak zaten. Temsişciye bağlanıyor ve adresleri verip kuryeni bekliyorsun. 1-2 gün sonra gelip alıyorlar.

Son düzenleme:
Top Bottom