Arama sonuçları: *

1. snop02

Öneri incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH SONUCU EKLENDİ

çok sukur TR den almıyorum hiç bir parca..
  2. snop02

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

konu sahibine oncelikle geçmiş olsun.. bu sebeplerden dolayı TR den hiç parca almıyorum. geçiyorum bg ye oradan alıyorum.. buradan alsamda corsair ve evga.. kanunlar maalesef son tüketicinin yanında degil maalesef. yd dan 30eu sınırı gelince iyice satıcıların eline düştü son tüketici..
  3. snop02

Siparişimde montaj seçmedim sonradan seçeresem montajlanır mı

driver update ile günceller, yeni sistem 11 kurun. 10 da driver destek olmayabilir, bilgine
  4. snop02

Siparişimde montaj seçmedim sonradan seçeresem montajlanır mı

Aslında daha iyi olmus. Kapalı kutu gelecegi için, İade, kullanılmış ürün mü, kontrol edersiniz. Etrafınızda arkadas veya bilgisayarcıya muntajlatırsın(kesinlikle basında bekle, seytandır çogu)
  5. snop02

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

aynı katılıyorum, firmaların bu konuda işi bilen avukatları var, savunma vermeyerek işleri sonuna kadar sürüyorlar maalesef. İADE EDECEGİ PARAYI SON VADESİNE KADAR KULLANIYORLAR!! onun için TR den ürün ALMIYORUM. geçiyorum BG ye oradan alıyorum. kanunlar maalesef tüketicinin cok uzagında...
  6. snop02

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

https://ticaret.gov.tr/tuketici/tuketici-hakem-heyetleri/tuketici-hakem-heyetlerine-iliskin-bilgilendirme-metni Tüketici hakem heyetleri ne kadar sürede karar verir? Tüketici hakem heyetine yapılan başvurular başvuru tarih ve sırasına göre en geç altı ay içinde görüşülür ve karara bağlanır...
  7. snop02

Hepsilisans sitesindeki 50 liralık Retail key gerçek mi?

retail home keyler cabuk bloke olmuyor, pro gibi. Pro iş ve kurumsal oldugu için cabuk bloke oluyor. home larda sıkıntı yok. 2023 eylulde 817home retail dustu internete, halacogu aktif. aynı home retail ile 6 etkinleştirdik, key hala aktif.. 1725554274 hatta baska pc de bile uygulasan...
  8. snop02

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

aynen dayım :LOL: 1725517301 TR de sigera tüketimi vs düsüyormus vs yalannnn.. milletin yarısı sarmacı, yarısı da kimyager oldu ayq.. ekonomi pert. zam sanki insan saglıgını düşündükleri için mi yapıyolar, küllen yalan.. benzin ve motorine bıgun yanılmıyorsam 33/71 kuruş zam geliyor. Bu da...
  9. snop02

Mesele sadece sigara değil yegen, Yanındaki ürünlerin veya aldıgın ürünlerin fiyatı aynımı duruyor. Mesele bu.. Milletin yarısı kimyager, Yarısıda sarmacı oldu🤪
  10. snop02

Adamsın reyizzz!!! Verrr küsküyüüüü… “Hiç kimse sevmedi, Senin bu milleti sevdigi kadar” Yetmez daha, daha ofşşt🤣🤣
  11. snop02

0 ürünlerde sorun çıkar mı

amazon dan anakart aldık sıkıntılıydı. ne yaptıysak görüntü alamadık. 1700 soket anakart sök tak yaparken 19 pin girişinin telleri yamuldu ve plastigi çıktı, amazona iade ettik sıkıntı olmadı. satıcı amazon de
  12. snop02

Atom Game Store güvenilir mi

fdnanımdaki fiyatlara bakarsak kazık gibi...
  13. snop02

Atom Game Store güvenilir mi

https://forum.donanimhaber.com/atom-bilisim-uygun-fiyat-ustun-performans--158488792 muhtemelen aynı..
  14. snop02

Amazon’nun haksız yere siparişi iptal etmesi

a.kartı pert ettik, adamlar sorgusuz sualsiz aldı amazon.de
  15. snop02

Vestel bulaşık makinesi önerir misiniz?

simens ve bostan sasma bulasık makinam tam tamına 22 yıllık/kullanım olarak model: 97-98 simens iq300
  16. snop02

WİNDOWS 11 PRO KEY ÖNERİSİ

retail al, home/pro?
  17. snop02

❌İndirim Bitti! Evga Rtx 3080ti - 18K

Evga ekartı üretimini sonlandırdı. Zamanımda 14-15 yıllarında gtx 980 clasfield sli yapmıstım ve hala kullanırım, Site üzerinden walla 5 yıl mı, 5+5 mi ne garanti yapmıştık.. almamızda baska forumdan Nessairen (ismini tam yazamamış olabilirim) hocamız vesile olmuştu… Evga ve corsair global...
Top Bottom