MrCodeX
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,251
- İsim
- Sinan Aba
Puhahah filistin övüyor birde puhahah sana bir daha yanıt vermeyeceğim aslan parçasıSizle 4070 tartışması yapmak boşa sanırım elinizde yüksek fiyattan aldığınız 3080ti kaldı.
Mesajlarımda ısrarla belirttiğim üzere geleceğe dönük yatırım dediğim halde sen hala desteği bitirilen 3080 ti diye ağlıyorsun. Git al kardeş banane.
Ebu Ubeyde'ye gelince. Ülkesini işgal edenlere karşı mücadele edenler terörist oluyorsa bu durumda Kurtuluş Savaşı sırasında bizim ülkemizi işgal edenlere karşı mücadele edenler de terörist mi oluyor? Filistinlilerin çocuk öldürdüğü de israit yalanıdır. Sen binlerce masum çocuğu öldürenlerle uğraş bırak ülkesini kurtarmaya çalışanlarla uğraşmaya. Adam ol mazlumun yanında ol!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçe anlamıyorsunuz anlaşıldı. Yeni çıkan her oyuna öyle böyle ekleniyor. Bak starfield'a geldi performansa ikiye katlıyor rahat.
Nvidia'da kullanırım amd de hangisi paramın karşılığı ise onu alırım. Şuan bunu yazdığım cihazda amd ekran kartı evde laptopta 4080 ekran kartım var mesela. Fanboymuş
8k oyun açacakmış lan git kıçına don al, sen kim 8k 4k oyun oynayacaksın. Hadi kaybol şimdi CRT monitörünle 480p mario oyna. Hadi bekleme yapma.
Cevapların çok saçma ileriye dönük ne kardeşim 5000 serisi çıkınca 4000 serisi çöp mü olacak
Desteği bitirelen 3080ti???? PUHAHAHAH daha bunu gördüm ya allahım çok güldüm puhahahah
Ben 4k da oyun oynuyorum kardeşim boş boş konuşmuşsun engel
Son düzenleme: