❌İndirim Bitti! Evga Rtx 3080ti - 18K

ConquerorXIV

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,646
Çok iyi fiyat la. Elimdeki 3070i satıp alsam mi

PTT kargoya günahımı vermem :D mng ve diğer kargolar 3 günde kargoyu teslim ederken ptt 20-30 gün bekletiyor il içi aktarma diye...

PTT kargoya günahımı vermem :D mng ve diğer kargolar 3 günde kargoyu teslim ederken ptt 20-30 gün bekletiyor il içi aktarma diye...
Ptt kargodan ne zaman ürünüm gelecek olsa ana şubeye ulaştığı gibi atlar gider alırım yoksa o kargo oradan çıkamıyor

Ptt kargodan ne zaman ürünüm gelecek olsa ana şubeye ulaştığı gibi atlar gider alırım yoksa o kargo oradan çıkamıyor
Sadece o değil saticıyı koruyor ve ürüne yorum yapamıyorsun

Bu paraya 2.elde neler alınır be garantili 3090 rog alırsın bu paraya
Sıfır ile 2.eli karıştırmamak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20ye sıfır 4070 almaktan biraz mantıklı geldi bana

Bende de 3070ti var ve bir niyetlendim ama artık yeni jenerasyona geçmek gerek diye düşünüyorum.

Bende de 3070ti var ve bir niyetlendim ama artık yeni jenerasyona geçmek gerek diye düşünüyorum.
Nvidia istiyorsan min 4080 alman lazım ama 3080ti 4070'ten güçlü çünkü. Artık 3080ti daha mantıklı oluyor bu durumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@atanamayansantrafor dostum komik olan ne hadi gel 4070 daha güçlü de arkamızla gülelim sana

4070 varken 3080 ti alınmaz. Dlls 3 ve path tracing ile 3080 ti'nin içinden geçiyor maalesef.

3080 ti sıfır ederi 12-13 bin fazla veren mining yapacaksa alır.

Ptt den bir şey alınmaz bence ama bakmak isteyenler

Arkadaşıma geçen gün aynı satıcı ve pttavm'den 3090 aldık. Sıfır kutu ve türkiye garantili geldi.
Bence almayı düşünen varsa güvenebilir, tecrübe ettim.

Geri