Arama sonuçları: *

1. tccc

Bkmkitap.com güvenilir midir

:D?
  2. tccc

Jump markası nasıldır?(Ayakkabı)

yani fiyat açısından dediğim gibi 80 90 liraya gayet güzel modeller var ben 4 5 aydır kullanıyorum daha bir yırtılma vb olmadı ki çokta sık kullandım ben tavsiye ederim
  3. tccc

Jump markası nasıldır?(Ayakkabı)

flo ya giderseniz kinetixin cidden güzel ve 80 90 lira civarında ayakkabıları var 4 5 aydır kullanıyorum gayette memnunum ben şahsen
  4. tccc

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

yapıyorum *** sanane amma boş konuşuyosun
  5. tccc

ey güzel kardeşim yanlış okudum diye ben niye tuhaf oluyorum ve iki parmağınla tutup marulu çıkartacaksın bu kadar zor bir şey değil inan ki
  6. tccc

adam aklını okusun istiyorsun herhalde arkadşalarında dediği gibi notlara yazsan koymazlardı yüksek ihtimal ben olsam bende iade almazdım
  7. tccc

Bu Site Güvenilir Mi ??

https://www.akakce.com/magaza/feryakbilgisayar,1,6.html 1622727714 birsürü ürün iptal edildi diye gözüküyor alma bence
  8. tccc

UPS Kargo Ve Millenicom rezilliği

ups hatası
  9. tccc

2 Dakika Boyunca Media Markt'ta Her Şey Bedava Olsa Neler Alırdınız?

bigünde biz denk gelsek şöyle bişeye...
  10. tccc

Akakçe ve FiyatSeyir alternatifi site!

biraz geliştirirseler kullanılabilir ama şuanlık akakçeden devam
  11. tccc

Yardım 150 TL Üzeri İndirim Veren Site Hangisiydi?

teşekkürler aldım kulaklığı
  12. tccc

Yardım 150 TL Üzeri İndirim Veren Site Hangisiydi?

birkaç gün önce 1 2 arkadaşın hepsiburada veya trendyolda 150 tl ve üstü alışverişe 50 tl mi ne indiirm veriyor dediğini görmüştüm bakınıyorum ama bulamadım bu indirim hangi sitede ve nasıl kullanılıyor açıklayan olursa sevinirim çok acil hemen şuan sipariş vereceğimde (rampage comfort...
  13. tccc

Wish güvenilir mi?

kasinlikle iğrenç bir site asla ordan herhangi bir ürün almamanı öneririm
  14. tccc

kargo ne zaman gelir

maksimum 2 3 güne gelir bu arada f/p olarak çok iyi bir ssd tercihi yapmışsın
Top Bottom