Şikayetvar.com'a yazmayı deneyin birde belki ilgilenirler.Tamam arkadaşlar birdaha forumda konu açmam teşekkür ederim cevaplarınız için.
Marul olup olmadığını bilmiyormuş ki yazsın.adam aklını okusun istiyorsun herhalde arkadşalarında dediği gibi notlara yazsan koymazlardı yüksek ihtimal ben olsam bende iade almazdım
Arkadaşlar beni müneccim zannediyor o yüzden dalga geçiyorlar.içinde marul olduğu yazmıyorsa alan kişi haklı.
Hocam bende rahatsızlık olmasa yerim ama kızarıklık oluyor.Pek abartılcak bir şey göremedim ortada sorun var ama ama sorun denilcek kadar az.
Dostum bende mayonezi sevmem misal. Sevmediğim için alakasız yemek sölerken bile not olarak mayonez koymayın diyorum arkadasın durumu baska hastalıgı varmış ben sevmediğim halde not yazıyorum arkadasın 2.kat yazması gerekir aslında.Marul olup olmadığını bilmiyormuş ki yazsın.
kanka ne yemek söyledin bi söylesenArkadaşlar beni müneccim zannediyor o yüzden dalga geçiyorlar.
içinde marul var yazmıyor çocuk neden notlara marul olmasın yazsın tuhaf mısın?adam aklını okusun istiyorsun herhalde arkadşalarında dediği gibi notlara yazsan koymazlardı yüksek ihtimal ben olsam bende iade almazdım
Doğrudur dademın bir arakadas yazdım mayonez sevmem not yazarım alasız yemeklere bile senin hastalıgın var senin özellikle belirtmen lazım çıakrtma seceneği olsa bile.Hocam bende rahatsızlık olmasa yerim ama kızarıklık oluyor.
Evet, mantıklı.Dostum bende mayonezi sevmem misal. Sevmediğim için alakasız yemek sölerken bile not olarak mayonez koymayın diyorum arkadasın durumu baska hastalıgı varmış ben sevmediğim halde not yazıyorum arkadasın 2.kat yazması gerekir aslında.