Neler Yeni

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok acıkmıştım unuttum bende insanım unutabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşların benim ile dalga geçmesi beni üzdü.
Dert etme her zaman aklı basında insanlar kullanmıyor forumu küçük kardeşin onlar senin öle kabul et. Eğlence arıyorlar.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Evet insanlık hali unutabilirsiniz. Fakat satıcının iade almaması normal. Size karşı kullandığı üslup yanlış. Ama burada bunun için konu açmaya gerek var mıydı bilemiyorum.

Herkesin seni topa tutması da mantıksız. Bende anlam veremedim.

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Evet insanlık hali unutabilirsiniz. Fakat satıcının iade almaması normal. Size karşı kullandığı üslup yanlış. Ama burada bunun için konu açmaya gerek var mıydı bilemiyorum.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum belki yardımcı olan biri çıkar sandım ama yanılmışım yardımdan çok dalga geçme vardı.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yalnız dönermiş olm diye dewmedin dönere marul koyacaksa söylemesi lazım adam haklı.

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Yalnız dönermiş olm diye dewmedin dönere marul koyacaksa söylemesi lazım adam haklı.
Diğer restoranlar mesela çıkarma seçeneği koyuyor ve ayrıca içindeki malzemeler orda yazıyor şimdi orda döner Mayonez ve sos yazıyor ben nerden bilicem adam marul koyuyor ?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Diğer restoranlar mesela çıkarma seçeneği koyuyor ve ayrıca içindeki malzemeler orda yazıyor şimdi orda döner Mayonez ve sos yazıyor ben nerden bilicem adam marul koyuyor ?
Bence haklısınız şikayet etmek saçma olurmu bilmem ama edilebilir bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Arkadaşlar az önce bir sipariş verdim ama marul olup olmadığını bilmiyordum oraya çıkarma seçeneği koymamışlar geldi ve içini açıp baktım marul çıktı Yemeksepeti canlı destek ile görüştüm Sonra restoran aradı adamlar beni arayıp kötü bir üslup ile koymam kardeşim seçenek dedi dedim nasıl koymazsın ben nerden bileyim marul olduğunu iade istedim almam dedi ne yapmam lazım ?

Not : arkadaşlar dalga geçmeyin hoş değil eğer yersem bende kızarıklık ve şişlik oluyor.
Çoğu büfe veya ufak işletmelerde yok ekstra para ile seçenek bölümü açabiliyorsun diye biliyorum belki de yanlıştır

Tolgax güneş

80+ Bronze
Yemeksepeti'nin bir rezilliği yok burda. Sizin rezilliğiniz yüzünden mağdur olmuşsunuz. Not yazsaydınız koymazlardı.
Kendisi hastalığından bahsetmiş satıcı eğer sattığı yemeğin içindekileri söylemezse nerden bilsin olup olmadığını ? aynı olay benimde başıma geldi diğer arkadaşların dalga geçmesi hoş değil komik bir durum yok ortada.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
içinde marul var yazmıyor çocuk neden notlara marul olmasın yazsın tuhaf mısın?
ey güzel kardeşim yanlış okudum diye ben niye tuhaf oluyorum ve iki parmağınla tutup marulu çıkartacaksın bu kadar zor bir şey değil inan ki

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
not kısmı var oraya yazsaydin

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Pardonda işleri bu kadar büyütmeyin çıkar kardeşim öyle ye insanlar günde kim bilir kaç tane şeyle uğraşıyorlar alt tarafı bir marul sanki yemeğin parçalanmış şekilde geldi takıldığınız şeylere bak

Top Bottom