- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga geçmen çok komik.Bayağı bir rezillik yapmışlar. Kınıyorum yaptıklarını.
Dalga geçmen çok komik.Bayağı bir rezillik yapmışlar. Kınıyorum yaptıklarını.
Asıl senin dediklerin komik akmzsnsmwmsnsDalga geçmen çok komik.
Hayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.hocam macrulu çıkarıp yiyin ? niye bu kadar gerginsiniz sanırım troll konu raporladım
yemeksepetinde çoğu restoranda içindekiler yazmıyor ki. ben Çanakkale'deyim, burada da çoğu restoran içinde ne var yazmıyor.Ama içindekiler marul yazabilirdi.
Asıl senin dediklerin komik akmzsnsmwmsns
Hayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.
Burda yazıyor.yemeksepetinde çoğu restoranda içindekiler yazmıyor ki. ben Çanakkale'deyim, burada da çoğu restoran içinde ne var yazmıyor.
ne yemek söyledin kankaHayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.
napak bilader marulu çıkar ye yada yeme sipariş notunda marul koymayın yazabilirdinHayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.
bir dahakine yazan restoranlardan sipariş verirsin artık.Burda yazıyor.
Tamam arkadaşlar birdaha forumda konu açmam teşekkür ederim cevaplarınız için.napak bilader marulu çıkar ye yada yeme sipariş notunda marul koymayın yazabilirdin
bir şey değil hocamTamam arkadaşlar birdaha forumda konu açmam teşekkür ederim cevaplarınız için.