Neler Yeni

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
hocam macrulu çıkarıp yiyin ? niye bu kadar gerginsiniz sanırım troll konu raporladım
Hayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Asıl senin dediklerin komik akmzsnsmwmsns
Hayır troll konu değil bu forumda böyle bişey yapmadım yapmamda yiyemiyorum eğer yersem kızarıklık ve şişlik oluyor bende o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yemeksepetinde çoğu restoranda içindekiler yazmıyor ki. ben Çanakkale'deyim, burada da çoğu restoran içinde ne var yazmıyor.
Burda yazıyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
napak bilader marulu çıkar ye yada yeme sipariş notunda marul koymayın yazabilirdin

hopecrash

80+ Bronze
ya birader siparişinin içinde belirtilmemiş ve sevmediğin bir şey varsa(soğan, marul vs.) sipariş değerlendirme ekranına gider bunu yazarsın buna göre de puan verirsin. restoran bunu görür müşteri kaybetmemek için gerekli adımları atar. buraya konu açıp ağlaman çok saçma.

Max imre

80+ Bronze
Başlığı açan arkadaş adeta lanetlenmiş forumdan aforoz edilmiş sanki. Niye topa tuttunuz ki arkadaşı?

Yavuz241

80+ Bronze
Not sistemi var oraya özel olarak belirtmeniz gerekiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,420
Üyeler
161,456
Son üye
Ömerrr Bey
Top Bottom