Birçok kişinin siparişi sıkıntısız ulaşmış,alabilirsin bence.Arkadaşlar H2016D alıcam en ucuz kargo dahil 181TL ve FER-YAK diye bir sitede sizce site güvenilir mi?
Öyle daha mantıklı olur tabi.Peki 10tl daha koyup Game Garajdan alıcam.
Birçok kişinin siparişi sıkıntısız ulaşmış,alabilirsin bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle daha mantıklı olur tabi.
Benden alttaki bilgileri doldurmamı istiyor bunlara ne yazmam gerek? Örnek verir misiniz anlamadımFer-Yak Bilgisayar Güvenilir Mi? Müşteri Şikayet ve Memnuniyet Yorumları
Fer-Yak Bilgisayar hakkında müşteri şikayet ve memnuniyet yorumlarını incelemek için tıkla!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
birsürü ürün iptal edildi diye gözüküyor alma bence
Hiç güvenilir gelmedi.Sitenin linkini atman herkes için daha rahat olur.
Güvenilir olmayabilir, öyle bam diye alma hemen, biraz araştır.Benden alttaki bilgileri doldurmamı istiyor bunlara ne yazmam gerek? Örnek verir misiniz anlamadım
Alıntıyı görüntüle
He ok, ben sorulan site sandım.Game garaj?
Daha önce hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım ürün satın alırken, bir şey dersem yanlış olur.Benden alttaki bilgileri doldurmamı istiyor bunlara ne yazmam gerek? Örnek verir misiniz anlamadım
Alıntıyı görüntüle
Ben bireysel satın alma kısmı yerine kurumsal satın alma kısmına tıklamışım o yüzden o seçenekler çıkmış şimdi satın aldım teşekkürler.Daha önce hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım ürün satın alırken, bir şey dersem yanlış olur.