Arama sonuçları: *

1. torojan

Veri İhlali Bildirimini Takip Etme

Kesilen ceza ile satılan parayı karşılaştırınca kazançlı çıktıkları için çok sorun etmiyorlar. Saçma düzende düzülmeye devam.
  2. torojan

Sendeo Kargo İadesi Problemi

buradan ulaşmayı deneyin yoksa aldığınız firmadan farklı bir anlaşmalı kargo talep edin https://sendeo.com.tr/contact
  3. torojan

Sendeo Kargo İadesi Problemi

Adresten alım olayında Yurtiçi kargo haricinde hepsi sorunlu oda şubeye göre değişebilir. Alım işini beklersen mağdur olursun kimi kime şikayet edeceksin.
  4. torojan

Ayakkabıdaki bu açıklık defo mudur?

sağlık olsun sonradan başın ağıracaksa baştan iade daha mantıklı
  5. torojan

yada ürünün outle, defolu olduğunu gösteriyor olabilir. satıcı büyük mağazalardan biriyse normal olabilir. ama zamanla açılacak gibi duruyor sonuçta ön tarafın tamamı yapıştırıcı ile tutuluyor ve en kritik yerden açılmış bile
  6. torojan

iade ederdim ben olsam fazlaymış. ama genel olarak kronik skechers kullanıyorum genelde açılıyor. fakat baştan açık olması sıkıntı. çok ucuza almadıysan iade et yada risk al kullan 3-4 ay sonra garantiye yolla. red gelirse thh go.
  7. torojan

önleri yapışkan olduğu için genelde açılıyor. skechers aldım ondada aynı. ben olsam biraz kullanır sonra garantiye yollardım, eğer aldığım yer sağlam ve güveniyorsam değişeceğine. 1694183007 sen thh vermezsin gerçi iade mantıklı seçenek :D
  8. torojan

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Kıt evet. O yetki sadece serviste var.
  9. torojan

Diyemez 21 iş günü içerisinde satıcı cevap vermezse otomatik iade onaylanır. Sallamayalım lütfen :D
  10. torojan

İhtimal yüksek evet yanlış driver'da olabilir.
  11. torojan

Burada anlama sorunu görüyorum :D Siz istiyorsunuz ki ben ürünü yollayım ve para hesabıma şak geçsin. Bu amazon veya hepsiburada gibi satıcılarda geçerli çünkü adamlar kendileri bakıyor ve sonuçlandırıyor. Ama diğer satıcılar bu ürünü distribütörden alıyor ve son kullanıcıya satıyor. Üründe...
  12. torojan

Dostum hakkın geçerli, Satıcıyı da korumak için objektif olarak bakman lazım yoksa boşa konuşmuş olacağım. Bu ürün neyden dolayı arızalı? Senden mi? Üretim kaynaklı mı? Bu sürecin tamamlanması için servise gitmesi lazım. 14 gün içinde paranı iade eder demiyor orada, 14 gün içinde iade hakkın var.
  13. torojan

Satıcı amazon olunca bu inisiyatif onlar oluyor doğrudur. 1693935026 1 ay sonra iade almıyor süreç anlattığım gibi. 21 iş günü içerisinde servise gider, incelenir ve süreç tamamlanır.
  14. torojan

Bunu eee ben ne yapmış olabilirim iadeyi kabul et kardeşim demekle olmuyor. Asus servisi heee alıcıdan deyilmiş derse onaylanır. Satıcı nereden bilsin içini açıp müdahale etmediğini? Buna servis karar verir.
  15. torojan

Ürün servise gider, servis evet üretim kaynaklı derse iaden onaylanır. Senden kaynaklı olduğu tespit edilirse iade reddedilir. Olması gereken süreç bu şekilde.
  16. torojan

Hepsiburada Sahte ürünler sorunu ( Satıcı N1-TREND )

Dün bana gelen mail. Dalga geçiyorlar sanırım
  17. torojan

Hepsiburada Sahte ürünler sorunu ( Satıcı N1-TREND )

Merhaba arkadaşlar, normalde bir satıcı olarak bu tür sorunları ikili diyalog ile çözümü kavuşturma taraftarıyım ama artık olaylar zıvanadan çıktığı için paylaşmak istedim. Hepsiburada üzerinden N1-TREND adlı mağazadan 2 adet "Logitech M220 Sessiz Kompakt Kablosuz Mouse - Kırmızı" aldım. Kupon...
  18. torojan

İnternet Sitesi Yaptırmak İstiyorum Öneri Var mı?

Kesinlikle hazır sistem kurdurmayın çoğunda merchant hatası alıyorsunuz sürekli kesintiler oluyor. referanslı bir arkadaş var dilerseniz özelden ulaşın paylaşabilirim. Yaptırdığımız e-ticaret sitesini de paylaşırım tecrübeleri de aktarabilirim. Ayrıca bende ideasofttan kaçıp kendi sistemimizi de...
  19. torojan

Yardım SANIRIM DOLANDIRILIYORUM NE YAPMAM LAZIM?

Hazır şablon olunca dolandırıcı mı oluyor 1690966385 Hayırlı olsun umarım sorunsuz gelir
Top Bottom