Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Freedos laptoptu açılış ekrandından sonra asus logosu geliyor ya tam o sırada donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden kaynaklı nasıl bir sorun oluşabilir sence? laptopun ekranı sorunsuz çalışıyor alt plakadan kaynaklı bir sorun var eeee ben ne yapmış olabilirim sence
Bunu eee ben ne yapmış olabilirim iadeyi kabul et kardeşim demekle olmuyor. Asus servisi heee alıcıdan deyilmiş derse onaylanır. Satıcı nereden bilsin içini açıp müdahale etmediğini? Buna servis karar verir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Freedos laptoptu açılış ekrandından sonra asus logosu geliyor ya tam o sırada donuyor

Benden kaynaklı nasıl bir sorun oluşabilir sence? laptopun ekranı sorunsuz çalışıyor alt plakadan kaynaklı bir sorun var eeee ben ne yapmış olabilirim sence

hamza947

80+
Bunu eee ben ne yapmış olabilirim iadeyi kabul et kardeşim demekle olmuyor. Asus servisi heee alıcıdan deyilmiş derse onaylanır. Satıcı nereden bilsin içini açıp müdahale etmediğini? Buna servis karar verir.
Abi herşeye tamamda 1 ay sonra iade almak çok mantıksız amazon olsa şu an iade etmişti.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Abi herşeye tamamda 1 ay sonra iade almak çok mantıksız amazon olsa şu an iade etmişti.
Satıcı amazon olunca bu inisiyatif onlar oluyor doğrudur.

1 ay sonra iade almıyor süreç anlattığım gibi. 21 iş günü içerisinde servise gider, incelenir ve süreç tamamlanır.

hamza947

80+
Satıcı amazon olunca bu inisiyatif onlar oluyor doğrudur.

1 ay sonra iade almıyor süreç anlattığım gibi. 21 iş günü içerisinde servise gider, incelenir ve süreç tamamlanır.
E peki fotoğraftaki hakkım ne olucak?

Ekler

• Screenshot_2023-09-05-20-25-57-203_trendyol.com-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-05-20-25-57-203_trendyol.com-edit.jpg
    99.7 KB · Hit: 36

Farway

80+ Silver
24 Ağustos tarihinde Asus rog strix scar 18 adlı bir laptop siparişi verdim laptop çalışıyor ama asus logosu geldiğinde donup kalıyor çalışıyor ama donuyor benden bu sorundan dolayı 14 günlük iade hakkımı kullanarak ürün arızalı diye iade ettim normalde 3 iş günü içinde incelenip iade başlatılıyor adam kalkmış bana diyor bu laptop incelemeye gidecek 21 gün kadar sürebilir o zamana kadar bekliceksin varmı böyle bir şey ya? aciliyetim var belki 1 ay neden sizleri bekliyeyim sizce kim haklı? ne yapmalıyım ödemeyi geri alamazsam işimden bile olabilirim lütfen yardım edin.
14 Gün kayıtsız şartsız iade hakkımı kullanmak istiyorum, ürün arızalı diyeceksin. Eğer yine olmaz derlerse THH ile uğraşma 2 aydan önce dönmüyorlar. Yolla garantiye gitsin bekle 15 20 gün ya iade ya Ram veya SSD değişimi olacak.
Bir de laptopun markasını ara böyle bir durum var şirkette işimiz bekliyor yardımcı olurmusunuz diye sor bakalım.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
E peki fotoğraftaki hakkım ne olucak?
Dostum hakkın geçerli, Satıcıyı da korumak için objektif olarak bakman lazım yoksa boşa konuşmuş olacağım.
Bu ürün neyden dolayı arızalı? Senden mi? Üretim kaynaklı mı? Bu sürecin tamamlanması için servise gitmesi lazım.
14 gün içinde paranı iade eder demiyor orada, 14 gün içinde iade hakkın var.

Farway

80+ Silver

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Dostum hakkın geçerli, Satıcıyı da korumak için objektif olarak bakman lazım yoksa boşa konuşmuş olacağım.
Bu ürün neyden dolayı arızalı? Senden mi? Üretim kaynaklı mı? Bu sürecin tamamlanması için servise gitmesi lazım.
15 pardon.

donanimci98

80+ Bronze
Windowsu yüklebildin mi?

Bence windows kurmayı beceremedi ama bakalım ne yazacak.

hamza947

80+
Türkiye de hak sadece birilerinin keyifidir.
Yok öyle bir şey ne yazılıyorsa o olucak avukatımı arıyorum şimdi trendyolu ağlata ağlata alacağım o iadeyi.

Windowsu yüklebildin mi?

Bence windows kurmayı beceremedi ama bakalım ne yazacak.
ilkte çalışıyordu sonradan donmaya başladı

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Burada anlama sorunu görüyorum :D
Siz istiyorsunuz ki ben ürünü yollayım ve para hesabıma şak geçsin.
Bu amazon veya hepsiburada gibi satıcılarda geçerli çünkü adamlar kendileri bakıyor ve sonuçlandırıyor.
Ama diğer satıcılar bu ürünü distribütörden alıyor ve son kullanıcıya satıyor.
Üründe problem çıkarsa distribütöre yada yetkili servise gider oradan çıkacak sonuca göre karar verilir, bu süreçte 21 gün satıcıya müsade edilir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
21 gün iyimser bir süreç. Sen ona 45 gün diyebilirsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom