Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farway

80+ Silver
Yok öyle bir şey ne yazılıyorsa o olucak avukatımı arıyorum şimdi trendyolu ağlata ağlata alacağım o iadeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilkte çalışıyordu sonradan donmaya başladı
Kolay gelsin hocam ara avukatı, avukatın keyifi gelsin 2 gün, ihtar çekilsin 1 hafta, sonuç beklensin 1 haftada o zaten 15 gün geçsin, birde üstüne olumsuz denirse ya dava ile ki ilk önce THH'ye yönlendiriliyor o da dediğim kadar sürer, onu beğenmezsen üst mahkemeye öyle taşınır bir de onu bekle senin 20 gün oldu 6 ay.
Yani garantiye yollasan çözülecek olay ama 20 gün beklemen gerekecek evet can sıkıcı bir iş. Danış bence avukatına bir ihtar mihtar derse süre sor bakalım ne diyecek, daha fazla mağdur olma.

hamza947

80+
Düzgün kurduğuna emin misin? UEFI modda kurup. Biostan da uefi ayarladın mı mesela? Tekrar bir format denedin mi?
Valla technopattaki adamın videosunu izleyerek kurdum windowsta sorun olduğunuda sanmıyorum ilklerde çalışıyordu sonda birden dondu zaten ilk kurulum yaptığımzda laptop ssdileri görmüyordu yani anlayacağın windowsta sorun yoktu.

donanimci98

80+ Bronze
Valla technopattaki adamın videosunu izleyerek kurdum windowsta sorun olduğunuda sanmıyorum ilklerde çalışıyordu sonda birden dondu zaten ilk kurulum yaptığımzda laptop ssdileri görmüyordu yani anlayacağın windowsta sorun yoktu.
Windowsu düzgün kuramamış olma ihtimalin %99 falan.

hamza947

80+
Kolay gelsin hocam ara avukatı, avukatın keyifi gelsin 2 gün, ihtar çekilsin 1 hafta, sonuç beklensin 1 haftada o zaten 15 gün geçsin, birde üstüne olumsuz denirse ya dava ile ki ilk önce THH'ye yönlendiriliyor o da dediğim kadar sürer, onu beğenmezsen üst mahkemeye öyle taşınır bir de onu bekle senin 20 gün oldu 6 ay.
Yani garantiye yollasan çözülecek olay ama 20 gün beklemen gerekecek evet can sıkıcı bir iş. Danış bence avukatına bir ihtar mihtar derse süre sor bakalım ne diyecek, daha fazla mağdur olma.
Türkiyede mağdur olmamak imkansızmı sence koskocaman trendyol hala iki kuruş peşinde koşmak için müşteriyi mağdur ediyor bu iyi tecrübe oldu çalıştığım firma aynı laptoptan onlarca alıcaktı bundan sonrada trendyol bizim şirketten bir kuruş kazanamaz

Windowsu düzgün kuramamış olma ihtimalin %99 falan.
Ne alaka ya windowsu yanlış kurdum diye laptop açılmayacakmı windowsu sildim tekrar yüklemeye çalıştığım anda bile dondu laptop, hani windowsu kurarken yüklemeyi başlat bölümü varya tam o ekrandayken bile hata verdi sorun winowstamı yoksa laptoptamı?

Bizimkiler şirketin avukatları ağlatırlar vallahi

Farway

80+ Silver
Türkiyede mağdur olmamak imkansızmı sence koskocaman trendyol hala iki kuruş peşinde koşmak için müşteriyi mağdur ediyor bu iyi tecrübe oldu çalıştığım firma aynı laptoptan onlarca alıcaktı bundan sonrada trendyol bizim şirketten bir kuruş kazanamaz
O Trendyol bana kutusu paramparça ve eksik gelmiş mikrofonu bile 20 günde iade reddi verdirdi, kullanılmış kutusu açılmış parmak izi olan bir fotoğraf makinesine de aynısını yaptı THH'ye gittim 2 ay sonra bana "Fatura yollamamışsın" dediler trendyola girdim fatura yok piyasada falan. Trendyol bir pazaryeri aldığın satıcı Trendyol değilse ve bu olaylara çok karışmıyor.

İlk sorunun cevabı Bu coğrafyada mağdur olmamak imkansız dostum malesef.

JackRyan

80+ Silver
Trendyoldan 50k uzeri urun alinmaz yetkili saticidan almak lazim yoksa bu tarz problemler oluyor...

Farway

80+ Silver

Ne alaka ya windowsu yanlış kurdum diye laptop açılmayacakmı windowsu sildim tekrar yüklemeye çalıştığım anda bile dondu laptop, hani windowsu kurarken yüklemeyi başlat bölümü varya tam o ekrandayken bile hata verdi sorun winowstamı yoksa laptoptamı?

Dostum süreç yavaş ülkede süreçler çok yavaş, hele ki hukuki süreçler.. İş mahkemesi 6 yıl sürdü, 8 senedir tapu davamız var, kira davası dolu her yer 2 senedir süren kira davası mı olur ama oluyor... Sen konuş avukatla bakakım 10 günde hallederiz derse bilki 15 gün olacak o zaten.. Yani gerçekçi konuşuyorum sadece dostum yaşadık hepsini.

donanimci98

80+ Bronze

Ne donması abi hala anlayamadım. Asus logosunda kaldıysa düzgün kuramamışsın bir şeyleri işte. Anlayan birine yaptıramadın mı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ürün de sorun olduğunu belirttiğin için her türlü servise gitmesi gerekiyor çok normal. Servis Point`e gittiyse min 15 gün beklersin.

hamza947

80+
Ne donması abi hala anlayamadım. Asus logosunda kaldıysa düzgün kuramamışsın bir şeyleri işte. Anlayan birine yaptıramadın mı
İşte olmayan beynim gidip kendim yapmaya çalıştım

Ürün de sorun olduğunu belirttiğin için her türlü servise gitmesi gerekiyor çok normal. Servis Point`e gittiyse min 15 gün beklersin.
Sorun benden kaynaklanamayacağı için bence asla normal değil.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Hocam kurduğum windowslarda bende karşılaştım bu durumla. Anakartın logosunda takılıp açılmadığı olmuştu. Makine sonuçta hatalı bir kurulum gerçekleşmiş olabiliyor. Keşke yollamadan konu açsaydın daha iyi olurdu. Güncel kurulum aracı linki atardık tekrar kurardın windowsu. Ürün geri geldiğinde güzel kurarsın. Geri gelme ihtimali %100. Yani fazladan 10 dakikalık işlem için 21 gün beklemiş olacaksın :(

hamza947

80+
Hocam kurduğum windowslarda bende karşılaştım bu durumla. Anakartın logosunda takılıp açılmadığı olmuştu. Makine sonuçta hatalı bir kurulum gerçekleşmiş olabiliyor. Keşke yollamadan konu açsaydın daha iyi olurdu. Güncel kurulum aracı linki atardık tekrar kurardın windowsu. Ürün geri geldiğinde güzel kurarsın. Geri gelme ihtimali %100. Yani fazladan 10 dakikalık işlem için 21 gün beklemiş olacaksın :(
İptal etme hakkım var ama eğer sorun windowsta değilse 14 günlük hakkım biticek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim