Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

donanimci98

80+ Bronze
24 ağustosta sipariş verdim 24 ağustosta ürün elime ulaştı 31 ağustosta iade talebi oluşturdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşi bilene yaptırmam gerekiyorsa bunu niye söylemiyorlar bu laptopu alan herkesin işi bilmesimi gerekiyor boş yapmışsın
kanka bu zekayla yaşaman çok zor. freedos olarak satılıyor. madem bilmiyorsun windowsun hazır olduğu makineyi alsaydın. hadi bunu aldın. ver bi bilgisayarcıya 200 lira kursun versin. hata sende. yaşını ve işini o kadar merak ediyorum ki. harbiden 10 yaşında çocuk gibi tepki veriyorsun. ki 10 yaşında çocuk da çok rahat windows kurar. o kadar basitleştirdiler.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
İptal etme hakkım var ama eğer sorun windowsta değilse 14 günlük hakkım biticek
ürün inceleme altında olduğu süre boyunca iade süresinden yenmiyor diye biliyorum ama yine de resmi yerlerden kontrol edin tekrar huawei ile iadelik bi durum olmuştu bana o şekilde iletmişlerdi

kanka bu zekayla yaşaman çok zor. freedos olarak satılıyor. madem bilmiyorsun windowsun hazır olduğu makineyi alsaydın. hadi bunu aldın. ver bi bilgisayarcıya 200 lira kursun versin. hata sende. yaşını ve işini o kadar merak ediyorum ki. harbiden 10 yaşında çocuk gibi tepki veriyorsun. ki 10 yaşında çocuk da çok rahat windows kurar. o kadar basitleştirdiler.
harbiden usbyi takınca direkt ekran geliyor zaten. pahalı makine alanların en azından ortalama üzeri bi donanım bilgisi olması gerekiyor diye düşünüyorum

hamza947

80+
Windows kurma işlemi //
farklı bir bilgisayardan en az 8gblık bir flash belleğe windowsun iso dosyasını indiriyorsun

adını hatırlayamadığım program aracılığıyla iso dosyasını flash belleğe yüklüyorsun

işlem bittikten sonra flash belleği yeni cihaza takıyorsun ve cihazı başlatıyorsun

sonra gösterilen adımları uyguluyorsun bunların hepsini yaptım

Recep abinin videosu ile

bu arada yaşım 16 çocuk değilim

Leaden_Viever

80+ Bronze
Windows kurma işlemi //
farklı bir bilgisayardan en az 8gblık bir flash belleğe windowsun iso dosyasını indiriyorsun

adını hatırlayamadığım program aracılığıyla iso dosyasını flash belleğe yüklüyorsun

işlem bittikten sonra flash belleği yeni cihaza takıyorsun ve cihazı başlatıyorsun

Recep abinin videosu ile

hocam açılırken esc tuşuna spam atarak açın açılan yerden flaş belleği seçin

donanimci98

80+ Bronze
Windows kurma işlemi //

Recep abinin videosu ile

25-30 çıkacan falan sandım 130k lık pc diyince. Çocuksun işte. Boşa laf anlatıyormuşum.Biostan boot option falan düzgün seçememişsindir.Bir yeri kuramamışsın.

Reindi

80+ Silver
24 Ağustos tarihinde Asus rog strix scar 18 adlı bir laptop siparişi verdim laptop çalışıyor ama asus logosu geldiğinde donup kalıyor çalışıyor ama donuyor benden bu sorundan dolayı 14 günlük iade hakkımı kullanarak ürün arızalı diye iade ettim normalde 3 iş günü içinde incelenip iade başlatılıyor adam kalkmış bana diyor bu laptop incelemeye gidecek 21 gün kadar sürebilir o zamana kadar bekliceksin varmı böyle bir şey ya? aciliyetim var belki 1 ay neden sizleri bekliyeyim sizce kim haklı? ne yapmalıyım ödemeyi geri alamazsam işimden bile olabilirim lütfen yardım edin.
yani 130k veriyorsun kardeşim gidip mağazaya alın şunları ya günahtır ya adam orada kurulumunu yapıyor zaten sana gözünün önünde açıyor bilgisayarı

hamza947

80+
yani 130k veriyorsun kardeşim gidip mağazaya alın şunları ya günahtır ya adam orada kurulumunu yapıyor zaten sana gözünün önünde açıyor bilgisayarı
• 14 günlük iade hakkın yok sorunların hepsi ilk zamanlarda belli olmaz.

• Daha pahalıya alırsın.

Reindi

80+ Silver
al vatanda 126k https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-13980hx-32gb-2tb-18inc-rtx4090-16gb-w11.html
gidip almak çok mu zor şunu elden? bence hiç değil

• 14 günlük iade hakkın yok sorunların hepsi ilk zamanlarda belli olmaz.

• Daha pahalıya alırsın.

hamza947

80+
25-30 çıkacan falan sandım 130k lık pc diyince. Çocuksun işte. Boşa laf anlatıyormuşum.Biostan boot option falan düzgün seçememişsindir.Bir yeri kuramamışsın.
Evet anlamıyor olabilirim ama nereden öğrenmem gerektiğini çok iyi biliyorum ve ikinci kere boş yapmışsın aşağıdaki videoya göre windowsu kurdum.

Reindi

80+ Silver
al vatanda 126k https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-13980hx-32gb-2tb-18inc-rtx4090-16gb-w11.html
gidip almak çok mu zor şunu elden? bence hiç değil
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-13980hx-32gb-2tb-18inc-rtx4090-16gb-w11.html vatanda 126 neresi daha pahalı? trendyolda 157 şuanda kaldı ki bir bilgisayara 130k bile fazla bir bilgisayara bu kadar bütçe ayırabiliyorsan ayrı evinde var demektir bana göre tek yaşıyorsun eğer öyleyse kurarım çift monitörlü bir sistem keyfime bakarım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom