Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
14 Gün kayıtsız şartsız iade hakkımı kullanmak istiyorum, ürün arızalı diyeceksin. Eğer yine olmaz derlerse THH ile uğraşma 2 aydan önce dönmüyorlar. Yolla garantiye gitsin bekle 15 20 gün ya iade ya Ram veya SSD değişimi olacak.
Bir de laptopun markasını ara böyle bir durum var şirkette işimiz bekliyor yardımcı olurmusunuz diye sor bakalım.
ah garibim fredoss pc ye acaba windows kurmadımı logodan sonra donuyordiyor ama :D

hamza947

80+
Hocam kurduğum windowslarda bende karşılaştım bu durumla. Anakartın logosunda takılıp açılmadığı olmuştu. Makine sonuçta hatalı bir kurulum gerçekleşmiş olabiliyor. Keşke yollamadan konu açsaydın daha iyi olurdu. Güncel kurulum aracı linki atardık tekrar kurardın windowsu. Ürün geri geldiğinde güzel kurarsın. Geri gelme ihtimali %100. Yani fazladan 10 dakikalık işlem için 21 gün beklemiş olacaksın :(
geri gelme ihtimali yok sağlam gelsede kabul etmeyeceğim benim zamanımı çalanın bende malını çalarım bu kadar basit.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Sorun yok deseydimde ürün bozuk iadeyi reddediceklerdi ama hem 14 gün içinde koşul belirtmeksizin iade hakkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstüne üstlük alt tarafı açıldığı anda zaten ürün garanti dışı kalıyor kabul etmezler. ürünün altını açmadım ekranında sorun yoktu ürünü tamir edin geri gönderin diye bir talebimde yok eeee neden incelmeye gönderildi?
O koşulsuz olayı sen açarsın sorunu yoksa koşulsuz sorunlu olan ürün garantiye gönderilir veya incelenir genelde bende 2 tane kasa aldım bozuk geldi fanlar 1 ay bekledim birinde diğerinde başka markaydı 12 gün sonra sonuclandi

SadeceSeyf

80+ Gold
geri gelme ihtimali yok sağlam gelsede kabul etmeyeceğim benim zamanımı çalanın bende malını çalarım bu kadar basit.
Valla pc ye zarar vermiş gibi bir hava uyandırıyorsun :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Berk
24 Ağustos tarihinde Asus rog strix scar 18 adlı bir laptop siparişi verdim laptop çalışıyor ama asus logosu geldiğinde donup kalıyor çalışıyor ama donuyor benden bu sorundan dolayı 14 günlük iade hakkımı kullanarak ürün arızalı diye iade ettim normalde 3 iş günü içinde incelenip iade başlatılıyor adam kalkmış bana diyor bu laptop incelemeye gidecek 21 gün kadar sürebilir o zamana kadar bekliceksin varmı böyle bir şey ya? aciliyetim var belki 1 ay neden sizleri bekliyeyim sizce kim haklı? ne yapmalıyım ödemeyi geri alamazsam işimden bile olabilirim lütfen yardım edin.
Ödemeyle ilgili kendi açından sıkıntı bir durum varsa gerçi onu da geçtim, cihazda problem yok diyelim, bu durumda cihaz zaten sizde kalacak. Neden geri iadeyi alamazsanız işinizden olma durumunuz var anlamadım?

Son düzenleme:

donanimci98

80+ Bronze
Sorun benden kaynaklansaydı emin ol direkt satıcı iptal ederdi ama sorun onlarda olunca alıcıya zarar vermek için ellerinden gelenini yapıyorlar
Windows kurmayı bilmiyormuşsun. Suç %99 sende.
Hatalı olan sensin. Adamlara suç atıyon daha. Adamlar senin işbilmezliğin yüzünden sattığı malın parasını geç alacak. Bozuk malı gönderecek garantiye tabi.Ha bu bozuk diye 130k lık makineyi çöpe mi atacak. İşi bilene yaptırsaydın.Milleti uğraştıramayacaktın.

Talha_

80+
Laptop açılıyor ama donuyor laptopun sorunu benden kaynaklı olamaz saten laptopun alt plakasını açmaya çalışırsam direkt garanti dışı kalıyor hem depodaki adam kontrol etmeyecekse bana neden 1 veya 2 gün içinde sonuçlanacaktır diyor?

21 gün bekliyeceğim yani
Laptop alt kasa açılınca garanti dışı kalma diye bir şey çok her ram ve ssdsi değiştirilebilen laptopta. Sizinkinde ayrı bir durum mu mevcut ?

hamza947

80+
Kaç gün oldu hocam laptop geleli? Hala sende mi?
24 ağustosta sipariş verdim 24 ağustosta ürün elime ulaştı 31 ağustosta iade talebi oluşturdum

Windows kurmayı bilmiyormuşsun. Suç %99 sende.

Hatalı olan sensin. Adamlara suç atıyon daha. Adamlar senin işbilmezliğin yüzünden sattığı malın parasını geç alacak. Bozuk malı gönderecek garantiye tabi.Ha bu bozuk diye 130k lık makineyi çöpe mi atacak. İşi bilene yaptırsaydın.Milleti uğraştıramayacaktın.
İşi bilene yaptırmam gerekiyorsa bunu niye söylemiyorlar bu laptopu alan herkesin işi bilmesimi gerekiyor boş yapmışsın

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
24 Ağustos tarihinde Asus rog strix scar 18 adlı bir laptop siparişi verdim laptop çalışıyor ama asus logosu geldiğinde donup kalıyor çalışıyor ama donuyor benden bu sorundan dolayı 14 günlük iade hakkımı kullanarak ürün arızalı diye iade ettim normalde 3 iş günü içinde incelenip iade başlatılıyor adam kalkmış bana diyor bu laptop incelemeye gidecek 21 gün kadar sürebilir o zamana kadar bekliceksin varmı böyle bir şey ya? aciliyetim var belki 1 ay neden sizleri bekliyeyim sizce kim haklı? ne yapmalıyım ödemeyi geri alamazsam işimden bile olabilirim lütfen yardım edin.
Anormal bir durum yok hocam benim her teknolojik ürün iadem de aynı süreci yaşadım genelde max 2 haftada çözülmüştü ama. 21 gün sonunda herhangi bir sonuca bağlanmazsa o zaman thh ye başvurabilirsiniz onun dışında ürün bozuk vs diye yolladıysanız yasal süreyi beklemek zorundasınız sonuçta adamların incelemesi gerekiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom