- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşver servis attı evetServisten mi attılar bunu. Ne anlayalım buradan?
Boşver servis attı evetServisten mi attılar bunu. Ne anlayalım buradan?
sonradan demiş başta açabildiğini söylemiş zatene açmışsın bilgisayarı niye açamadım diyorsun o zaman
Şakamı
Tamam yani en başta da dediğimiz gibi sen windowsu kuramamışsın boşa yollamışsın. Servise şunu yaz. 'Ben windowsu kuramamışım kolay gelsin.'Boşver servis attı evet
servise bugün verdin ve fotoğrafı 30 ağustosta attılarBoşver servis attı evet
Hacı ne boş işlerle uğraşıyon anlamadım la adam bir de laptopla fotoğraf atıyor dksbnsösBoşver servis attı evet
hocam biosda sıkıntı çıkmış olamaz mı yada ne bileyim gelen güncellemelerde program hatası da olamaz mıTamam yani en başta da dediğimiz gibi sen windowsu kuramamışsın boşa yollamışsın. Servise şunu yaz. 'Ben windowsu kuramamışım kolay gelsin.'
Anlamamazlıktan gelmen sadece sana işliyor bunu bil fake dedin olmadığını kanıtladım.Hacı ne boş işlerle uğraşıyon anlamadım la adam bir de laptopla fotoğraf atıyor dksbnsös
Tüm sürücüleri güncelleştirdim windowsu tekrar kurmaya çalıştım tüm bios ayarlarını sıfırladım.hocam biosda sıkıntı çıkmış olamaz mı yada ne bileyim gelen güncellemelerde program hatası da olamaz mı
ciddi misin laservise bugün verdin ve fotoğrafı 30 ağustosta attılar
Fotoğraf bana ait servise değil laptop daha bu gün satıcıya ulaştıciddi misin la
Kardeşim neye fake dedim sana yardım etmeye çalıştım daha nabim? Ama laptop bende diyorsun,yollamam iade versinler direkt diyorsun, sonra serviste diyorsun akşamın 8-9unda kargoya nerden verdin? Sonra da windows bile açık laptopa ayaklamı basıyon nabıyon fotoğraf atıyorsun hâla daha devam ediyorsun, nesin sen komik falan mı?Anlamamazlıktan gelmen sadece sana işliyor bunu bil fake dedin olmadığını kanıtladım.
Hocam işte bazen bu hatalar olabiliyor. Bu durumda tekrar kurulum usbsini takıp diskleri sıfırlamak ve temiz kurulum yapmak gerekiyor.hocam biosda sıkıntı çıkmış olamaz mı yada ne bileyim gelen güncellemelerde program hatası da olamaz mı