Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Abi ne 20 günü ya 100 TL lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimce
Üründe sorun yoktur diye not düşer geri yollarlar. Adamlar 10 liralık ürünü iade almamak için kırk takla atıyorlar 130k diyoruz.

WhoCares

80+ Gold

MKAErens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
MKAEREN
Yok aga sorun windowstan galiba bir kontrol ettireyim ona göre iadeye vereceğim
Garanti dışı biraka bilecek bişey yapma kardeşim paran çöpe gitmesin bide sen gidip niye internetten 130k lik leptop aliyorsun abi git kendin şubesinden bakarak al alicaksan ben o rikse öldürsen girmem

hamza947

80+
eleman trolluyor sizi çokta üzmeyin kendinizi laf anlatmak için :kekw:
Trol yapmıyorum 2 gün içinde iade sonuçlanıcaktır diye mesaj düştü bende arkadaş toplamaya başlasın diye söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende gördüm de eğleniyoruz hocam be 😂 çocuklar eğlensin biraz
İki mesaja hemen inanmasanız keşke

MKAErens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
MKAEREN
Üründe sorun yoktur diye not düşer geri yollarlar. Adamlar 10 liralık ürünü iade almamak için kırk takla atıyorlar 130k diyoruha
Üründe sorun yoktur diye not düşer geri yollarlar. Adamlar 10 liralık ürünü iade almamak için kırk takla

Üründe sorun yoktur diye not düşer geri yollarlar. Adamlar 10 liralık ürünü iade almamak için kırk takla atıyorlar 130k diyoruz.
Haklısınız hocam

WhoCares

80+ Gold
Trol yapmıyorum 2 gün içinde iade sonuçlanıcaktır diye mesaj düştü bende arkadaş toplamaya başlasın diye söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki mesaja hemen inanmasanız keşke
yorma milleti burda sinir hastası olmuş bak bazıları başka yerde trolle :kekw:

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Hocam zaten laptop dediğin gibi ise iade olur her türlü

Farway

80+ Silver
Abi adamı neden siz linçliyorsunuz yok windows kurmuş kuramamış bilmem ne derdi bu kadar sizi neden gerdi? Adam derdini açmış soruyor çözüm arıyor...

Dostum bir flash belleğe 0 temiz windows 10 yükle(11'de çok sorun var) başka bir pc'de sonra laptopa tak, boot et, SSD'yi sıfırla bir 0 format at bakalım açılacakmı zaman kaybetmemek için dene, olmadı dediğim gibi garantiye yolla. Kaç gün çalışmış ürün, donanımdan sorun olsa daha erken belli olabilirdi. Belki bir virüs ve ya bir işlem sırasında windowsun dosyası silindi, dediğimi dene olmadı yine kafandakini yap bakalım. SSD'yi görmemek gibi sorunu olursa da VMD'yi kapat biostan. Dene bir bence.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom