Neler Yeni

Sendeo Kargo İadesi Problemi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
Kargoyla alakalı bir problem yaşıyorum ve nereye nasıl şikayet edeceğimi bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Adamlar inatla gelmiyor.

Şikayetvar’a yazdığımın aynısını aşağıya bırakıyorum linke girip okumak istemeyenler için.

“Nadir Kitap üzerinden 24 Ağustos'ta 3'lü kitap seti sipariş ettim. 28 Ağustos'da Sendeo kargo tarafından elime ulaştırıldı.

Ürün sıfır diye satılmasına rağmen kitapların koruma kaplaması yırtık ve bantlanmış vaziyetteydi. Sıfır olmaktan çok uzaktaydı.

Bunun üzerine 29 Ağustos'da Nadir Kitap ile iletişime geçerek iade talep ettim. Aynı gün içerisinde kısa bir sürede iade kodumu benimle mail üzerinden paylaştılar.

Sonrasında Sendeo Kargo ile iletişime geçip iade sürecini, iade kodunu firmayla paylaşarak başlattım. 2 gün içerisinde adresimden alınacağına dair bilgi paylaşıldı. 4 gün geçmesine rağmen kimse gelmedi.

Sendeo'yu tekrardan arayıp aciliyet belirttim ve bu oluşturulan aciliyete 2 gün içerisinde cevap verileceğini, aranacağımı söyledi.

Tabii kimse aramadı.

Konu hakkında Nadir Kitap'a yazmama rağmen mesajıma cevap vermeye tenezzül bile etmediler.

Yani İstanbul içi bir iade sürecinin 10 gün sürmemesi gerekiyor. Tabii daha iade adresimden alınacak :)

Verdiğim başka siparişler hâlâ Sendeo tarafından bana ulaştırılıyor ama iade için kimse gelmiyor.

Firma nasıl hala rahat rahat çalışabiliyor anlamıyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.”

Link: https://www.sikayetvar.com/sendeo/nadir-kitap-sendeo-iade-sureci

Şimdiden teşekkürler.

Livaković

80+ Silver
Kargoyla alakalı bir problem yaşıyorum ve nereye nasıl şikayet edeceğimi bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Adamlar inatla gelmiyor.

Şikayetvar’a yazdığımın aynısını aşağıya bırakıyorum linke girip okumak istemeyenler için.

“Nadir Kitap üzerinden 24 Ağustos'ta 3'lü kitap seti sipariş ettim. 28 Ağustos'da Sendeo kargo tarafından elime ulaştırıldı.

Ürün sıfır diye satılmasına rağmen kitapların koruma kaplaması yırtık ve bantlanmış vaziyetteydi. Sıfır olmaktan çok uzaktaydı.

Bunun üzerine 29 Ağustos'da Nadir Kitap ile iletişime geçerek iade talep ettim. Aynı gün içerisinde kısa bir sürede iade kodumu benimle mail üzerinden paylaştılar.

Sonrasında Sendeo Kargo ile iletişime geçip iade sürecini, iade kodunu firmayla paylaşarak başlattım. 2 gün içerisinde adresimden alınacağına dair bilgi paylaşıldı. 4 gün geçmesine rağmen kimse gelmedi.

Sendeo'yu tekrardan arayıp aciliyet belirttim ve bu oluşturulan aciliyete 2 gün içerisinde cevap verileceğini, aranacağımı söyledi.

Tabii kimse aramadı.

Konu hakkında Nadir Kitap'a yazmama rağmen mesajıma cevap vermeye tenezzül bile etmediler.

Yani İstanbul içi bir iade sürecinin 10 gün sürmemesi gerekiyor. Tabii daha iade adresimden alınacak :)

Verdiğim başka siparişler hâlâ Sendeo tarafından bana ulaştırılıyor ama iade için kimse gelmiyor.

Firma nasıl hala rahat rahat çalışabiliyor anlamıyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.”

Şimdiden teşekkürler.
Sendeo dediğiniz gibi kargoları getirirken hızlı

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Adresten alım olayında Yurtiçi kargo haricinde hepsi sorunlu oda şubeye göre değişebilir.
Alım işini beklersen mağdur olursun kimi kime şikayet edeceksin.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adresten alım olayında Yurtiçi kargo haricinde hepsi sorunlu oda şubeye göre değişebilir.
Alım işini beklersen mağdur olursun kimi kime şikayet edeceksin.
İademi teslim almıyorlar. Şubeleri de yok. Ürün öylece elimde kaldı.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
İademi teslim almıyorlar. Şubeleri de yok. Ürün öylece elimde kaldı.
buradan ulaşmayı deneyin yoksa aldığınız firmadan farklı bir anlaşmalı kargo talep edin

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
buradan ulaşmayı deneyin yoksa aldığınız firmadan farklı bir anlaşmalı kargo talep edin
Aynı yere bağlıyor alüminyum çocukları

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
Sendeo dediğiniz gibi kargoları getirirken hızlı
Aynı sorunu n11 ile yaşadım 2 hafta sonra arayıp yurtiçi kargo kodu verdiler yarın kargolayacagim
https://eksisozluk1923.com/entry/156642281 ekşi başlığı açtım desteklerseniz sevinirim.

Top Bottom