Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

İtopya sözde indirim mi desem

Alınır mı arkadaşlar bana fiyat uygun geldi almayı düşünüyorum
  2. yucexzzers

Hepsiburadadan aldığım adidas superstar çakma mı

hocam ankara ankamallde adidas ve flo mağazalarına sordum orijinal dediler geneli de kutu ve ayakkabı kodunu karşılaştırdı
  3. yucexzzers

Hocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktum 1668521662 Hiç öyle bir koku...
  4. yucexzzers

Aradım satıcı ismiyle çıkmadı ama şirket ismi lamode spormuş onla anlaşması varmış alıyorlarmış ama kod bilgisi yok gibi şeyler söyledi 1668515244 Kokusu çok normal kokmuyo derecesinde sence akşam adidas mağazasına götürüp karşılaştırayım mı 1668515317 Aslında normal indirim benim numaramda...
  5. yucexzzers

Hocam herkese aynı kutuyu göndermişler bendeki de bundan ama detaylı istersen arkasını filan çekebilirim kendi kutumun
  6. yucexzzers

Longstreet12 orijinal mi diye soru sordum evet yazmış ama emin değilim
  7. yucexzzers

Arkadaşlar kasım indirimlerinde 1500 TL'ye superstar aldım yeni elime geçti ama içime sinmedi çakma olduğunu düşünüyorum karekodu okutunca adidas ana sayfasına atıyor hepsiburadadan da herhangi bir satıcıdan almıştım yardımcı olur musunuz iade edip 500 daha koyup mağazadan mı alsam
Top Bottom